Camps

I ferier afholder Stidsholt IF i samarbejde med forskellige idrætsforbund camps på Stidsholt. Fælles for alle camps er, at de foregår i trygge rammer med veluddannet og engageret personale.

Stidsholt camps – er du klar?

For at kunne deltage skal du være 12-16 år. Du skal være frisk og fuld af gå på mod – ikke bare på din idræt men også samvær og masser af sjove aktiviteter sammen med andre friske unge mennesker fra hele landet.

Alle camps foregår på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole ved Sæby.

Som deltager overnatter du på værelser sammen med et par af dine nye venner. Der er 6 måltider om dagen. De 3 hovedmåltider indtages i en hyggelig atmosfære i skolens spisesal. Desuden serveres 3 sunde mellemmåltider, så der er brændstof nok til en hel dags sjove aktiviteter.

Alle deltagere får en t-shirt som minde om en fantastisk oplevelse.

  

Aktiviteter på Stidsholts camps

På Stidsholts camps modtager du supergod træning i din valgte idræt. Vores trænere er velkvalificerede. De har masser af erfaring med unge mennesker i målgruppen og er nøje udvalgte til opgaven. Det er altid muligt for forældre at komme i kontakt med den campansvarlige på stedet.

Der ud over er der sjove fælles aktiviteter,  fed fysisk træning og masser af hyggeligt samvær med andre unge fra hele landet. Så er du frisk venter der en superfed sommeroplevelse med masser af aktivitet, grin og nye venner.

  

 Datoer for camps 2017/18

Søndag den 1. juli kl. 14 til torsdag den 5. juli kl. 16

Fredag den 6. juli kl. 14 til tirsdag den 10. juli kl. 16

Læs mere om Fjercamp i samarbejde med DGI her

 

Søndag den 5. august kl. 13 til onsdag d. 8. august kl. 16

Læs mere om Håndbold Camp i samarbejde med DHF

Læs mere om Svømme Camp her

Afviklingssted:
Stidsholt Idrætsefterskole, Ørtoftvej 152, 9300 Sæby

Mere info:

Stidsholt IF
v/Gitte Paulsen
gitte0412@gmail.com