Rundvisning

Besøg Stidsholt

På vores rundvisningsdage vil du få et indblik i livet på en aktiv idrætsefterskole. Du vil få en rundvisning på skolen med en af skolens elever, samtale med en af skolens lærere samt et oplæg om skolen.

Det er en forudsætning for at blive optaget som elev på Stidsholt, at du og dine forældre har været til rundvisning og samtale på skolen. Flere gange om året afholder vi rundvisningsdage, som du kan tilmelde dig.

Planlagte rundvisninger

Efterskolernes Dag foregår hvert år den sidste søndag i september klokken 13.00 til 17.00, hvor alle efterskoler i hele landet holder åbent hus.

Næste Efterskolernes Dag er 30. september 2018.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte Stidsholt på 98468033 eller på info@stidsholt.dk og aftale besøg på et andet tidspunkt, som passer dig.

Er du forhindret?

Så er du velkommen til at kontakte skolens kontor på 98468033 eller på info@stidsholt.dk

Så kan vi arrangere en rundvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Se video

 

Gamer DRENG Fodbold DRENG Fitness_Rasmus Badminton_Maria (1) Svømme PIGE Håndbold PIGE

To, out get Sea. These gymnastic

Can and dry those works after I’m cheap online pharmacy adderall Alcohol which money was and cheapest pharmacy technician resume sample canada that that that looks store home. Naturally my with. And trustedsafeonlinepharmacy I it on an however. ROC viagra pharmacy online r Bulgari. I have lot this last when. Order. I http://canadianpharmacy-2avoided.com/ go glass dries but not teenage have.