Ledige stillinger

 

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole

 

Vi søger en ny lærer til ansættelse pr. 1. august, 2017. Der er tale om en fuldtidsstilling.

 

Stidsholt blev grundlagt i 1932. Vi har en traditionsrig historie som efterskole. For ca. 10 år siden ændredes skolen til Idrætsefterskole. Vi har p.t. stor søgning inden for de 6 linjer: Fodbold, håndbold, badminton, svømning, fitness og E-sport.

 

Stidsholt har fokus på udvikling af unge menneskers personlige, faglige og sociale kompetencer. De bærende værdier på skolen er udvikling, fællesskab, sundhed samt tillid og ansvar.  Eleverne er i centrum for enhver ansat.

 

Du skal undervise og føre eleverne til prøve i fagene engelsk, dansk og også meget gerne matematik i 9. og 10. klasse.

 

Vi hører gerne fra ansøgere, der udover at have de nødvendige kvalifikationer, også kan bidrage til skolernes linjer og efterskolelivet generelt. Aften, nat- og weekendarbejde må påregnes. Desuden forventer vi, at du deltager i skoleture, linjeture og andre arrangementer.

 

Vi tilbyder et spændende og udfordrende undervisningsmiljø med masse gode og entusiastiske kolleger, en meget helhedsorienteret måde at tænke skole på – og en særdeles varieret og inspirerende arbejdsdag.

 

Tjenestebolig er en mulighed.

 

Du er velkommen til at læse mere på vores hjemmeside www.stidsholt.dk.

 

Ansøgningsfristen er 22. maj, 2017. Der afholdes samtaler i uge 22. Ansøgning med dokumentation for relevante linjefag mm mailes til: kontor@stidsholt.dk.

Yderligere information hos Forstander Brian Andersson (2131 6033) eller Viceforstander Jeanette Larsen (2063 3500).

 

Aflønning efter gældende overenskomst mellem Frie Skolers Lærerforening og Finansministeriet.