Camps

I ferier afholder Stidsholt IF i samarbejde med forskellige idrætsforbund camps på Stidsholt. Fælles for alle camps er, at de foregår i trygge rammer med veluddannet og engageret personale.

Stidsholt camps – er du klar?

For at kunne deltage skal du være 12-16 år. Du skal være frisk og fuld af gå på mod – ikke bare på din idræt men også samvær og masser af sjove aktiviteter sammen med andre friske unge mennesker fra hele landet.

Alle camps foregår på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole ved Sæby.

Som deltager overnatter du på værelser sammen med et par af dine nye venner. Der er 6 måltider om dagen. De 3 hovedmåltider indtages i en hyggelig atmosfære i skolens spisesal. Desuden serveres 3 sunde mellemmåltider, så der er brændstof nok til en hel dags sjove aktiviteter.

Alle deltagere får en t-shirt som minde om en fantastisk oplevelse.

Kommende camps

Håndboldcamp

Søndag d. 4. august kl. 13.00 til onsdag d. 7. august kl. 16.00 afholder Stidsholt IF håndbold camp.

Har du lyst til en spændende, udfordrende, lærerig og sjov håndbold camp for piger og drenge? Masser af fart, skud, driblinger og hurtige afleveringer, hvor du har mulighed for at lære nye håndboldfærdigheder og få sjove udfordringer. Vi gi’r den fuld gas med træning og øvelser, så du bliver bedre til at spille håndbold. Du kommer både til at spille kampe, småspil samt lave andre sjove aktiviteter.

Læs mere om håndbold camp her

Svømmecamp

Søndag d. 4. august kl. 13.00 til onsdag d. 7. august kl. 16.00 afholder Stidsholt IF svømmecamp camp.

Svømme campen er for dig, der ikke kan få nok af svømning og er mellem 10 og 16 år. Aktiviteterne på campen er en blanding af svømning og andre sjove aktiviteter sammen med andre unge med samme interesse som dig.

Læs mere om svømmecamp her

E-sport Camp

Søndag d. 30. juni kl. 14.00 til torsdag d. 4. juli kl. 16.00 afholder Stidsholt IF E-sport Camp.

Bliv en bedre gamer i sommerferien. Campen er for friske drenge og piger på 12-15 år, der elsker at game LOL og CS:GO. Du vil blive trænet i overblik, strategi, samarbejde og hvad der ellers kræves for at være en succesfuld gamer. Du skal selv medbringe PC. Udover gaming vil der være en del fysisk aktivitet.

Læs mere om E-sport campen her

Badminton Camp

Camp 1 for U11-15 spillere afholdes søndag d. 30. juni kl. 14.00 til torsdag d. 4. juli kl. 16.00

Camp 2 for U13-19 spillere afholdes fredag d. 5. juli kl. 14.00 til tirsdag d. 9. juli kl. 16.00.

Fjercamp for alle U13 til U19 spillere søndag den 30. juni kl. 14.00 til
torsdag den 5. juli kl. 16. max 40 deltagere.

Er du vild med baminton og har lyst til at få en masse fælles oplevelser med andre unge badmintonspillere, så meld dig til Stidsholts fjercamp.

Trænere på Campene er bl.a.: Stefan Munkholm, Amalie Uggerly, Pernille Bundgaard, Thomas Røjkjær, Lasse Frandsen m.fl.

Læs mere om badminton camp 1 her  – campen er udsolgt

Læs mere om badminton camp 2 her

 

 

 

Aktiviteter på Stidsholts camps

På Stidsholts camps modtager du supergod træning i din valgte idræt. Vores trænere er velkvalificerede. De har masser af erfaring med unge mennesker i målgruppen og er nøje udvalgte til opgaven. Det er altid muligt for forældre at komme i kontakt med den campansvarlige på stedet.

Der ud over er der sjove fælles aktiviteter,  fed fysisk træning og masser af hyggeligt samvær med andre unge fra hele landet. Så er du frisk venter der en superfed sommeroplevelse med masser af aktivitet, grin og nye venner.

  

Mere info

Stidsholt IF
v/Gitte Paulsen
gitte0412@gmail.com