Camps

I ferier afholder Stidsholt IF i samarbejde med forskellige idrætsforbund camps på Stidsholt. Fælles for alle camps er, at de foregår i trygge rammer med veluddannet og engageret personale.

Stidsholt camps – er du klar?

For at kunne deltage skal du være 12-16 år. Du skal være frisk og fuld af gå på mod – ikke bare på din idræt men også samvær og masser af sjove aktiviteter sammen med andre friske unge mennesker fra hele landet.

Alle camps foregår på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt ved Sæby.

Som deltager overnatter du på værelser sammen med et par af dine nye venner. Der er 6 måltider om dagen. De 3 hovedmåltider indtages i en hyggelig atmosfære i skolens spisesal. Desuden serveres 3 sunde mellemmåltider, så der er brændstof nok til en hel dags sjove aktiviteter.

Alle deltagere får en t-shirt som minde om en fantastisk oplevelse.

Alle camps i 2019 er afholdt

Aktiviteter på Stidsholts camps

På Stidsholts camps modtager du supergod træning i din valgte idræt. Vores trænere er velkvalificerede. De har masser af erfaring med unge mennesker i målgruppen og er nøje udvalgte til opgaven. Det er altid muligt for forældre at komme i kontakt med den campansvarlige på stedet.

Der ud over er der sjove fælles aktiviteter, fed fysisk træning og masser af hyggeligt samvær med andre unge fra hele landet. Så er du frisk venter der en superfed sommeroplevelse med masser af aktivitet, grin og nye venner.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op