Ambitiøs efterskole for piger

Stidsholt Idrætsefterskole er en oplagt efterskole for piger, der interesserer sig for sport og fysisk udfoldelse. Her er der rig mulighed for at møde ligesindede piger – og drenge – med samme interesse for en aktiv hverdag og alt det andet, der fylder for piger i teenageårene. 

Udvikl dit talent på fodboldpigelinje 

Er du helt vild med fodbold? Så har Stidsholt den helt rigtige linje for dig. Vi udbyder nemlig en særlig fodboldpigelinje for dig, der er ambitiøs og seriøs omkring fodbold. Med hjælp fra et dygtigt trænerteam vil du udvikle dine færdigheder som fodboldspiller gennem fire ugentlige træninger, som du selv har mulighed for at sammensætte på din måde. Måske vil du gerne udfordre drengene på banen, eller også vil du udforske dine evner på håndboldbanen eller styrke din krop i fitnesscenteret. Det er helt op til dig. 

På pigeboldboldlinjen har vi fire overordnede fokusområder: teknisk-, fysisk-, taktisk- og mentaltræning. De fire områder er med til at udvikle dig som fodboldspiller, og vi har altid fokus på dig og dine færdigheder, så du bedst får udløst dit fulde potentiale. 

Er du mere til badminton eller håndbold? 

Hvis du i stedet har ambitioner om at blive den nye Camilla Martin, Anja Andersen eller Jeanette Ottesen, har vi også linjefaget til dig. Du kan udover fodbold vælge linjefag som badminton, håndbold, svømning, fitness eller E-sport.

Uanset hvad du vælger, garanterer vi dig et stort udbytte gennem året, hvis du selv er motiveret og villig til at yde en arbejdsindsats. Alle vores undervisere har selv stor erfaring inden for deres sportsgren, enten som tidligere spiller eller træner. Der er derfor masser af erfaring at trække på, mens du udvikler dig til at blive en endnu bedre sportsudøver. 

God faglig undervisning på efterskole for piger

Når bolden ikke triller på græsset, ketsjeren er pakket væk, og harpiksen vasket af fingrene, har vi også stor fokus på den faglige del på Stidsholt. For på Stidsholt er vi ikke bare en idrætsefterskole – vi er også en boglig efterskole med samme faglige mål som folkeskolerne. 

Derfor kan du være sikker på, at du også i de boglige fag får den helt rigtige undervisning fra vores dygtige undervisere. Piger er allerede ved at spore sig ind på, om de skal tage en gymnasial uddannelse, og derfor er det også vigtigt for de fleste, at det faglige niveau opretholdes. 

Det kan dog være svært at beslutte, hvor det næste skridt skal tages. Derfor har vi på Stidsholt en række skolevejledere, der hjælper dig med at spore dig ind på, hvilken ungdomsuddannelse der er den helt rigtige for dig.

Plads til nærvær og hygge

Midt i alle boglige fag og linjefag er der også stor fokus på, at der skal være plads til nærvær og hygge på Stidsholt. For en af grundene til, at du leder efter en efterskole til piger med interesse for sport, er sikkert også, at du kommer til at møde et hav af nye mennesker og knytter venskaber for livet. 

I fritiden er der rig mulighed for pigehygge og samvær med dine kammerater på tværs af skolen. På skolens mange faciliteter kan du og dine venner dyste i pool, bordtennis eller andre sjove aktiviteter. 

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op