Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Efterskole for piger, der elsker sport

Er du vild med sport og fysisk udfoldelse? Stidsholt Efterskole er for piger – og drenge – der elsker at bevæge sig. Her er der rig mulighed for at få nye venner med samme interesse for en aktiv hverdag og alt det andet, der fylder for piger i teenageårene.

Vi tager din sport seriøst og udvikler dig inden for din sportsgren med alt lige fra målrettet fysisk træning til mentaltræning. Samtidig er der fokus på den sociale del og på at skabe minder og venskaber for livet.

Sportsefterskole piger

Udvikl dit talent på vores fodboldlinje for piger lige her i Nordjylland

Vi tilbyder en særlig pigefodboldlinje for dig, der er ambitiøs og seriøs omkring fodbold. Med hjælp fra et dygtigt trænerteam vil du udvikle dine færdigheder som fodboldspiller gennem fire ugentlige træninger, som du har mulighed for at sammensætte på din egen måde. 

På fodboldlinjen for piger har vi fire overordnede fokusområder: teknisk, fysisk, taktisk træning og mentaltræning. De fire områder er med til at udvikle dig som fodboldspiller, og vi har altid fokus på dig og dine færdigheder, så du bedst får udløst dit fulde potentiale.

Er du mere til et efterskoleophold med badminton, fitness eller håndbold for piger?

Stidsholt er en efterskole for piger, der brænder for sport – og det behøver naturligvis ikke være fodbold. Hvis du i stedet har ambitioner om at blive den nye Mia Blichfeldt, Anja Andersen eller Pernille Blume, har vi også linjefaget til dig. Du kan nemlig ud over fodbold vælge linjefag som håndbold, fitness, svømning, badminton, e-sport, golf eller en kombination af flere sportsgrene, hvis det lyder helt fantastisk for dig.

Uanset hvad du vælger, garanterer vi dig et stort udbytte gennem året, hvis du selv er motiveret og villig til at yde en arbejdsindsats. Alle vores undervisere har selv stor erfaring inden for deres sportsgren enten som tidligere spillere eller trænere. Der er derfor masser af erfaring at trække på, mens du udvikler dig til at blive en endnu bedre sportsudøver.

Efterskole med sport for piger

Vi har fuldt fokus på både sport og faglighed

Når bolden ikke triller på græsset, ketsjeren er pakket væk, og harpiksen vasket af fingrene, har vi også stort fokus på den boglige del på Stidsholt. For vi er ikke bare en idrætsefterskole – vi er også en efterskole med samme faglige mål som folkeskolerne.

Du kan være helt sikker på, at du også i de boglige fag får en udbytterig undervisning fra vores dygtige undervisere med fokus på lige præcis din faglige udvikling. Når du begynder på efterskole, er flere allerede ved at spore sig ind på, om de skal tage en gymnasial uddannelse eller noget helt andet. Derfor er det også vigtigt for de fleste, at det faglige niveau opretholdes, samtidig med at der er plads til at arbejde dedikeret med sporten.

Det er tit svært at beslutte, i hvilken retning det næste skridt skal tages, og der er lang tid til skoleåret slutter. Derfor har vi på Stidsholt en række skolevejledere, der hjælper dig med at spore dig ind på, hvilken ungdomsuddannelse der er den helt rigtige for dig.

Efterskole med pige- og kreahygge

Har du brug for et afbræk fra den travle hverdag på efterskolen fyldt med idræt og spændende undervisning, kan du også vælge valgfaget krea for piger. Som navnet indikerer, er der kun piger på holdet, så her kan du rigtig få lov at opleve, hvordan en ren pige-efterskole vil føles. Krea-valgfaget er indrettet sådan, at undervisningen tilrettelægges efter jeres ønsker. Den kunne for eksempel indeholde syning, hækling, strik, glaskunst, malerkunst, smykker og meget mere. 

Midt i alle de boglige fag og linjefag er der også helt naturligt plads til nærvær og hygge. På Stidsholt er der rig mulighed for ægte pigehygge og samvær med dine kammerater i fritiden. Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt, trygt og inkluderende miljø, hvor pigerne – og drengene – kan føle sig hjemme og dele oplevelser og blive fortrolige med hinanden. På skolens mange faciliteter kan du og dine venner slænge jer i en hyggekrog, arrangere en film-aften, dyste i pool, bordtennis eller andre sjove aktiviteter.

For en af grundene til at du leder efter en efterskole for piger med interesse for sport er sikkert også, at du har en forventning om at knytte nye venskaber og møde mennesker, der måske kommer til at have betydning for dig resten af dit liv.

Efterskole veninder

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op