Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Efterskoleliv

Efterskolelivet på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt er fuld af aktivitet.

På de følgende sider kan du bl.a. læse om det regelsæt, skolen har opstillet, for at få hverdagen til at fungere mellem mange unge mennesker, samt hvordan det er at gå på efterskole.

Video af elever fra efterskolen i hverdagen:

Hvad indebærer efterskolelivet på Stidsholt efterskole?

Efterskolelivet er mange ting, og der er forskel på, hvad der vægtes højt på forskellige efterskoler. På Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt har vi følgende fokuspunkter for at sikre det gode efterskoleliv:

  • Som idrætsefterskole er det vigtigt i hverdagen at fokusere på de unges kost, så de kan fungere optimalt i en fysisk krævende og aktiv hverdag. Sundhedspolitikken på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt er derfor under konstant udvikling. Læs mere herom under afsnittet om sundhedspolitik.
  • Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt er en røgfri skole for ikke-rygende elever.
  • Det er vigtigt for et succesfuldt skoleår på efterskole, at der er et godt og frugtbart samarbejde mellem skole og forældre. Læs om de forventninger, man som forældre kan have til skolen – og omvendt i afsnittet forældresamarbejde.
  • Der er konstant meget fokus på uddannelsesvejledningen på landets skoler. Vores efterskole har både 9. klasse og 10. klasse. Da vi er det sidste led inden ungdomsuddannelserne, har vi kort beskrevet de tiltag, der gøres på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt. Læs mere her.
  • På Stidsholt består hverdagen først og fremmest af en række obligatoriske boglige fag i både 9. og 10. klasse. Derudover har man også linjefag og valgfag, som man selv vælger.

Efterskoleliv med fokus på gensidig respekt

På Stidsholt er vi konstant mange mennesker sammen, både piger og drenge, der snakker, spiller fodbold, svømmer og hygger. For at alle kan føle sig trygge og godt tilpas i fællesskabet, er det vigtigt, at alle viser hensyn, respekterer og taler ordentligt til hinanden.

Kort sagt, at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles.

Det største udbytte af fællesskabet får vi, når vi alle bidrager til samværet på en positiv og konstruktiv måde. Og et efterskoleår på Stidsholt kan på den måde blive den bedste oplevelse i dit liv.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op