Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Rejse-efterskole

På en rejse-efterskole kan du komme ud og opleve verden, samtidig med at du udvikler dig både fagligt og personligt. Er du eventyrlysten og nysgerrig på verden omkring dig? Så vælg en efterskole med rejser og ture i Danmark og udlandet.

Efterskolerejser på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt

I løbet af et skoleår er vi på mange ture. Det kan være udflugter eller spændende kampe både i vores linjeidrætter, men også andre idrætsgrene. Der er to attraktive fællesture i løbet af skoleåret. Læs mere om vores ture her:

Teambuildingturen

Hele skolen tager til september på teambuildingtur til Rønbjerg Dayz Resort. Målet er at ryste eleverne sammen gennem forskellige aktiviteter. Der er garanti for at blive både våd og beskidt – og opnå et styrket sammenhold.

Skituren

Hver vinter drager skolen på skitur. Turen med skileje, liftkort m.m. er inkluderet i skolepengene. Alle elever får kyndig skiundervisning hver dag på det niveau, de er på.

Linjetur

Alle linjer er på en tur, hvor der er særligt fokus på netop den interesse, der er fælles for eleverne på linjen. Det er linjens lærere, der tilrettelægger turen efter de muligheder, der byder sig.

EKSTRA – tilbud om en aktiv tur til La Santa Sport på Lanzarote

Som et ekstra tilbud kan alle elever vælge at holde en spændende og aktiv vinterferie med Stidsholt på La Santa Sport.

Turen foregår i uge 8 hvert år – og vi tilbyder en masse aktiviteter hver dag i et af de mest fantastiske feriecentre i verden.

Aktiviteterne er både traditionelle, som f.eks. fodbold, håndbold, badminton o.l., men også de mere utraditionelle, f.eks. surfing, trekkingvulkantur og paddletennis. Se mere på https://www.clublasanta.com/da

Vi arrangerer bus fra skolen til Billund Lufthavn.

Pris i 2022/23: 8.800 kr.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op