Ture

Ture
I løbet af et skoleår er skolen på mange ture. Det kan være udflugter eller spændende kampe både i vores linjeidrætter men også andre idrætsgrene. Der er to attraktive fællesture i løbet af skoleåret.

Teambuildingturen
Hele skolen tager til september på teambuildingtur til Rønbjerg Dayz Resort. Målet er at ryste eleverne sammen gennem forskellige aktiviteter. Der er garanti for at blive både våd og beskidt – og et styrket sammenhold.

Skituren
Hver vinter drager skolen på skitur. Turen med skileje, liftkort mm. er inkluderet i skolepengene. Alle elever får kyndig skiundervisning hver dag på det niveau, de er på.

Linjetur
Alle linjer er på en tur, hvor der er særligt fokus på netop den interesse, der er fælles for eleverne på linjen. Det er linjens lærere, der tilrettelægger turen efter de muligheder, der byder sig.

EKSTRA – tilbud om en aktiv tur til La Santa Sport på Lanzarote
Som et ekstra tilbud kan alle elever vælge at holde en spændende og aktiv vinterferie med Stidsholt på La Santa Sport.

Turen foregår i uge 8 hvert år – og vi tilbyder en masse aktiviteter hver dag i et af de mest fantastiske feriecentre i verden.

Aktiviteterne er både traditionelle: som f.eks. Fodbold, håndbold, badminton o.l. men også de mere utraditionelle f.eks. surfing, trekkingvulkantur, paddletennis o.l. Se mere på https://www.clublasanta.com/da

Vi arrangerer bus fra skolen til Billund Lufthavn.

Pris i 2022/23 8.800 kr.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op