Fodbold

Badminton

Håndbold

Svømning

Fitness

E-sport

E-Sport

På Stidsholts e-sportlinje kommer du til at fordybe dig og dyrke e-sport. Mennesket og den sportslige præstation er i fokus. Du lærer om og træner i strategi, samarbejde, overblik og kommunikation. Der er her, du får en fordel, når det kommer til holdpræstationer.

På Stidsholts e-sportslinje vil du komme til at bruge mange timer sammen med vores dygtige træner Andreas (blaq) på Counter-Strike.

Professionel træning

På e-sportlinjen gør vi vores bedste for at skabe et skoleår med spændende oplevelser. Du må påregne nogle blive-weekends, hvor vi skal deltage i forskellige udfordrende e-sportsaktiviteter. Det kan være træningslejre, deltagelse i events ude af huset, der gør det muligt for dig at følge den professionelle scene.

Du skal også have en sund livsstil

På skolen vægter vi bevægelse og en sund livsstil højt. Derfor er der skemalagt forskellige idrætsmæssige tiltag, du skal deltage i. Elever på Stidsholts e-sportlinje skal også – ud over den almindelige idrætsundervisning – deltage i enten en fysisk træning med andre fra e-sportlinjen eller på en af skolens andre spændende linjer. Bevægelse og god fysisk form er vigtig, især når du arbejder mange timer ved computer.

Stidsholts køkken sørger for din kost er sund, alsidig og nærende, således du får det bedste udgangspunkt for at dyrke din sports passion.

Se videoen fra en af de store oplevelser NPF 2017 her

Træner på Stidsholts E-Sportlinje

Andreas Elversøe

Andreas Elversøe – blaq

Aktiv spiller for AGF Esport i Counter-Strike.

Andreas er in-game leader og kan derfor give dig relevant og effektiv undervisning.

Kasper Kaptain

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op