Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Esport efterskole

BEMÆRK LINJEN OPHØRER FRA AUGUST 2024

Fordyb dig i CS:GO på Esport efterskole i Jylland

Mennesket og den sportslige præstation er i fokus. Du lærer om og træner i strategi, samarbejde, overblik og kommunikation. Vores trænere skaber rammerne for at løfte dit og dine holdkammeraters niveau til nye højder.

På Stidsholts Esportslinje vil du komme til at bruge mange timer sammen med vores dygtige træner Andreas (blaq) på Counter-Strike.

Professionel træning

På Esportlinjen gør vi vores bedste for at skabe et skoleår med spændende oplevelser. Du må påregne nogle blive-weekends, hvor vi skal deltage i forskellige udfordrende Esportsaktiviteter. Det kan være træningslejre, deltagelse i events ude af huset, der gør det muligt for dig at følge den professionelle scene.

Skolen har deres egne spilservere i højeste kvalitet. Vi benytter os af TeamSpeak når vi underviser og spiller kampe. TeamSpeak er førende inden for VOIP-programmer.

Du skal også have en sund livsstil

På skolen vægter vi bevægelse og en sund livsstil højt. Derfor er der skemalagt forskellige idrætsmæssige tiltag, du skal deltage i. Elever på Stidsholts Esportlinje skal også – ud over den almindelige idrætsundervisning – deltage i enten en fysisk træning med andre fra Esportlinjen eller på en af skolens andre spændende linjer. Bevægelse og god fysisk form er vigtig, især når du arbejder mange timer ved computer.

Stidsholts køkken sørger for din kost er sund, alsidig og nærende, således du får det bedste udgangspunkt for at dyrke din sports passion.

Se videoen fra en af de store oplevelser NPF 2017 her

efterskole med e sport

Trænerteam på Stidsholts Esportlinje

Andreas Elversøe

Andreas Elversøe – blaq

Tideligere spiller for AGF Esport (Nr. 6 DK) og Odense Esport (Nr. 7 DK) i Counter-Strike.

Andreas er in-game leader og kan derfor give dig relevant og effektiv undervisning.

Kasper Kaptain

Undervist som Esportstræner i flere år.
Mere end 20års erfaring med spillet Counter-Strike.
Spillet på højt niveau i CS 1.6 som Ingame-leader.

Jeppe Vad Højer

Undervist som Esportstræner i flere år.
Mere end 20 års erfaring med spillet Counter-Strike.

Endelig en esport efterskole 

I løbet af de seneste år har esport vundet større og større indpas herhjemme. Derfor er det nu også muligt for dig at tage et ophold på en esport efterskole, hvor du bliver trænet i mange forskellige discipliner, der skal hjælpe dig med at blive bedre til esport. 

Vi oplever ofte, at både forældre og bedsteforældre har større forbehold, når deres børn og børnebørn fortæller, at de gerne vil gå på en efterskole med esport. Vi forstår godt, det kan være svært at forholde sig til en verden, man ikke forstår. 

Dog oplever vi også, at mange forældre og bedsteforældre får en stor respekt for sporten, når de får et indblik i, hvad det rent faktisk kræver at blive en dygtig gamer. 

Der er i hvert fald en helt særlig årsag til, at Kasper Hvidt, som er en af Danmarks største og mest professionelle sportsmænd, er sportsdirektør for det succesfulde danske Counter Strike-hold Astralis. 

Esport kræver fysisk træning og god form, og det får du her på Stidsholt. 

Efterskole med esport – oparbejd dine evner

Vælger du et ophold på en esport efterskole som Stidsholt, er du garanteret, at du får forbedret samtlige af dine evner. En ting er at sidde hjemme på sit værelse foran sin computer – men noget andet er at lære, hvordan kroppen bedst muligt optimeres til at blive bedre til spillet. 

Vælger du en efterskole med esport, ved du selvfølgelig allerede, at esporten er en social sport, hvor man arbejder sammen om at vinde. Det er et holdspil. Her på skolen dyrker vi selvfølgelig også den holdånd. 

Vi har dygtige trænere, der er i stand til at se, hvor dine ypperste styrker og svagheder ligger. Ud fra det tilrettelægges din og dine holdkammeraters træning, så i sammen og hver for sig bliver de bedste udgaver af jer selv inden for en skøn verden af esport. 

Ønsker du at oparbejde dine skills med et ophold på en esport efterskole, skal du vælge Stidsholt. 

Her skal din koncentrationsevne trænes

Mange tror fejlagtigt, at esport handler om computerspil hjemmefra værelset, hvor der er nedrullede gardiner og et dårligt indemiljø. Mange tror også, at udøvere af esport lever af en diæt på chips og cola og sjældent kommer uden for en dør. 

Professionelle esportsudøvere er derimod i rigtig god form, og den gode form finder du her på Stidsholt. Vi ved nemlig, at hvis du skal sidde ved en computer i lang tid og bibeholde din koncentrationsevne, er det ekstremt vigtigt, at du er i fysisk god form, ellers kan det blive trættende og ofte give hovedpine. 

Skal du være god til esport, skal du leve efter en sund kost og dyrke en masse motion for at holde kroppen og hjernen i form. Det fokuserer vi meget på her på Stidsholt. 

Esport danner grundlag for store events

Populariteten af esport er ekstrem på verdensplan, og herhjemme har blandt andre Astralis gjort sit for, at der heldigvis kommer mere og mere fokus på sportsdisciplinen. Vi har derfor oprettet esport som linje, fordi vi har oplevet en stor efterspørgsel fra eleverne – og det er vi glade for. 

Esport er efterhånden blevet så stort, at man laver kæmpe events, så tilskuerne kan komme og se med på store skærme, når de forskellige hold spiller mod hinanden. Esport er nemlig en yderst social sport, der samler flere tusinde tilskuere. 

Det er en vigtig del af sporten, at man mødes i det fysiske rum også, og derfor tager vi på Stidsholt også ud til turneringer. På den måde kan man også møde sine helte fra esporten i øjenhøjde og trække sporten væk fra en online platform til en mere offline platform. Det er vigtigt for esporten, og det vægter vi højt. 

Esport efterskole i Jylland – skab venskaber for livet

Uanset hvilken sportsgren du vælger på Stidsholt Idrætsefterskole, er du garanteret et skoleophold, der danner venskaber for livet. 

Du vil opleve, at på en esport efterskole i Jylland er sammenholdet stort. Vi har mange forskellige linjer at vælge imellem, og fælles for dem alle er, at eleverne vælger en efterskole, fordi de ønsker sammenholdet. 

Sammenholdet dyrkes i stor stil på Stidsholt, og du kommer til at tilbringe meget tid med de andre elever. Faktisk så meget tid, at du slet ikke ønsker at komme hjem hver weekend. På en esport efterskole lærer du meget om sporten, men du får også et indblik i alle andre sportsgrene, og du vil opleve, at venskaber blomstrer på tværs af sporten. 

Er du vild med esport?

Har du stor interesse for esport, skal du tage et efterskoleophold på Stidsholt. Vi har mange års erfaring som sportsefterskole, og den erfaring har vi overført til vores linje for esport. De gode trænere er vigtige – dem har vi. Den sunde kost er vigtig – den har vi også. Sidst, men ikke mindst, kommer sammenholdet – det har vi også. 

Vælg Stidsholt – det vil du ikke fortryde.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op