Efterskolernes aften

Onsdag d. 11. januar 2023 kl. 17.00-21.00 med tilmelding. 

Tilmeld jer via linket, skriv gerne hvor mange i kommer i beskedfeltet.

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt byder velkommen til efterskolernes aften onsdag d. 11. januar. Her er mulighed for at komme ud at se skolen og fornemme elevernes hverdag i en hyggelig aftenstemning.

Idræts- og efterskoleinteresserede unge kan sammen med deres forældre få en rundvisning på skolen af de nuværende elever. Under rundvisningen er der således mulighed for at stille spørgsmål til en jævnaldrende og høre om, hvordan de oplever livet på efterskolen.

En mere uddybende information om skolens værdier, faglige- og sportslige profil afholdes løbende gennem aftenen. Der er også mulighed for at afvikle optagelsessamtale med skolens lærere.

Med til at skabe en god stemning og sund hverdag på skolen er i høj grad også Stidsholts køkken. Vi byder derfor på aftensmad fra klokken 17.00 – 19.00 til alle gæster.

Der er efterhånden nok ikke mange, der ikke ved, hvor stort et udbytte et efterskoleår giver. Om det er i 9. eller 10. klasse er oplevelsen af at være med i et fællesskab, der byder på mange oplevelser lige stor. På Stidsholt har man erfaring for, at venskaber indgået på et efterskoleår, i mange tilfælde varer hele livet igennem.

Samtidig er tilbagemeldinger fra gymnasier og tekniske skoler, at eleverne fra en efterskole er meget selvstændige og ikke har f.eks. problemer med at stille sig op foran en forsamling.

Med andre ord er man sportsinteresseret, og har lyst til at gå i skole og dyrke sin favoritidræt sammen med mange sportsinteresserede, så giver et ophold på Stidsholt mange positive ting med i bagagen.

Læs mere om skolens linjer her

Er du forhindret?

Så kan du måske besøge os på en af vores andre planlagte rundvisninger.

Se mere her

Ellers er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 98468033 eller på info@stidsholt.dk.

Så kan vi arrangere en rundvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op