Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Efterskolernes aften

ONSDAG D. 10. JANUAR 2024 med tilmelding

Velkommen til efterskolernes aften på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt byder velkommen til efterskolernes aften onsdag d. 10. januar 2024. Her er der mulighed for at komme ud at se skolen og fornemme elevernes hverdag i en hyggelig aftenstemning.

Idræts- og efterskoleinteresserede unge kan sammen med deres forældre få en rundvisning på skolen af de nuværende elever. Under rundvisningen er der således mulighed for at stille spørgsmål til en jævnaldrende og høre om, hvordan de oplever livet på efterskolen.

En mere uddybende information om skolens værdier samt faglige og sportslige profil afholdes løbende gennem aftenen. Der er også mulighed for at afvikle optagelsessamtale med skolens lærere.

Et år på efterskole er et år, du aldrig glemmer

Der er efterhånden nok ikke mange, der ikke ved, hvor stort et udbytte et efterskoleår giver. Om det er i 9. eller 10. klasse, er oplevelsen af at være med i et fællesskab, der byder på mange oplevelser, lige stor. På Stidsholt har vi erfaring med, at venskaber indgået i løbet af et efterskoleår i mange tilfælde varer hele livet igennem.

Samtidig er tilbagemeldinger fra gymnasier og tekniske skoler, at eleverne fra en efterskole er meget selvstændige og ikke har f.eks. problemer med at stille sig op foran en forsamling.

Med andre ord: Er du sportsinteresseret og har lyst til at gå i skole og dyrke din favoritidræt sammen med mange sportsinteresserede, så giver et ophold på Stidsholt mange positive ting med i bagagen.

Læs mere om skolens linjer her.

Er du forhindret i at komme til efterskolernes aften?

Er du forhindret i at deltage i efterskolernes aften, så kan du måske besøge os på en af vores andre planlagte rundvisninger.

Se mere og tilmeld dig rundvisning her.

Ellers er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor på tlf. 98468033 eller på info@stidsholt.dk. Så kan vi arrangere en rundvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op