Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Efterskolernes Dag 2023– er afholdt

Vi glæder os til at vise dig vores fantastiske efterskole til Efterskolernes Dag den 24. september, hvor vi holder åbent hus fra kl. 12-17. Her vil du kunne få en rundvisning på skolen af de nuværende elever med mulighed for at stille spørgsmål og høre om, hvordan de oplever livet på efterskolen.

En mere uddybende information om skolens værdier, faglige og sportslige profil afholdes løbende gennem dagen. Der er også mulighed for at afvikle en optagelsessamtale med skolens lærere til åbent hus-arrangementet, hvis du ønsker det.

Du vil til Efterskolernes Dag på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt selvfølgelig få et godt indblik i skolens store udbud af sportsaktiviteter og høre mere om, hvilke discipliner vi tilbyder til drenge og piger. Med andre ord: Er du sportsinteresseret, og har du lyst til at gå i skole og dyrke din favoritidræt sammen med andre sportsinteresserede, så giver et ophold på Stidsholt efterskole mange positive ting med i bagagen.

Fællesskab og faglighed i højsædet – hør mere til åbent hus på Efterskolernes Dag

De fleste har med stor sandsynlighed hørt, hvor stort et udbytte et efterskoleår giver. Og vi må bare sige, at der er noget om snakken. Om det er i 9. eller 10. klasse, er oplevelsen af at være med i et fællesskab, der byder på mange oplevelser og en kæmpe personlig udvikling, lige stor. På Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt har vi erfaring med, at venskaber indgået på et efterskoleår i mange tilfælde varer hele livet igennem. Det tætte bånd, man knytter i løbet af et år på efterskole, er bare noget helt specielt.

Samtidig er tilbagemeldingerne fra gymnasier og tekniske skoler, at eleverne fra en efterskole er meget selvstændige og ikke har f.eks. problemer med at stille sig op foran en forsamling. Det er en stor fordel i mange sammenhænge.

Lyder et år på efterskole som noget for dig? Så grib chancen for at besøge Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt til åbent hus på Efterskolernes Dag den 24. september. 

Skolens linjer

Du kan læse mere om skolens linjer via linket her under.

Er du forhindret?

Så kan du måske besøge os på en af vores andre planlagte rundvisninger.

Ellers er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 98468033 eller på info@stidsholt.dk.

Så kan vi arrangere en rundvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op