Efterskolernes Dag

EFTERSKOLERNES DAG 2022 ER AFVIKLET 

Vi holder åbent fra kl. 12-17.

Der vil være mulighed for at få en rundvisning på skolen af de nuværende elever. Under rundvisningen er der mulighed for at stille spørgsmål og høre om, hvordan de oplever livet på efterskolen.

En mere uddybende information om skolens værdier, faglige og sportslige profil afholdes løbende gennem dagen. Der er også mulighed for at afvikle optagelsessamtale med skolens lærere, hvis du ønsker det.

Du vil til Efterskolernes Dag på Stidsholt efterskole selvfølgelig få et godt indblik i skolens store udbud af sportsaktiviteter og høre mere om, hvilke discipliner vi tilbyder til drenge og piger. Med andre ord: Er du sportsinteresseret, og har du lyst til at gå i skole og dyrke din favoritidræt sammen med andre sportsinteresserede, så giver et ophold på Stidsholt efterskole mange positive ting med i bagagen.

 

Fællesskab og faglighed i højsædet – hør mere til åbent hus på Efterskolernes Dag

Der er efterhånden nok ikke mange, der ikke ved, hvor stort et udbytte et efterskoleår giver. Om det er i 9. eller 10. klasse, er oplevelsen af at være med i et fællesskab, der byder på mange oplevelser og en kæmpe personlig udvikling, lige stor. På Stidsholt efterskole har vi erfaring med, at venskaber indgået på et efterskoleår i mange tilfælde varer hele livet igennem. Det tætte bånd, man knytter i løbet af et år på efterskole, er bare noget helt specielt.

Samtidig er tilbagemeldingerne fra gymnasier og tekniske skoler, at eleverne fra en efterskole er meget selvstændige og ikke har f.eks. problemer med at stille sig op foran en forsamling. Det er en stor fordel i mange sammenhænge.

Skolens linjer

Du kan læse mere om skolens linjer via linket her under.

Er du forhindret?

Så kan du måske besøge os på en af vores andre planlagte rundvisninger.

Ellers er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 98468033 eller på info@stidsholt.dk.

Så kan vi arrangere en rundvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op