Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag 2021 er afviklet


Efterskolernes dag 2022

Kom og besøg os søndag den 25. september, ingen tilmelding.

Vi holder åbent fra kl. 12-17.

Her er mulighed for at komme ud at se skolen og fornemme elevernes hverdag.

Idræts- og efterskoleinteresserede unge kan sammen med deres forældre få en rundvisning på skolen af de nuværende elever. Under rundvisningen er der således mulighed for at stille spørgsmål til en jævnaldrende og høre om, hvordan de oplever livet på efterskolen.

En mere uddybende information om skolens værdier, faglige- og sportslige profil afholdes løbende gennem dagen. Der er også mulighed for at afvikle optagelsessamtale med skolens lærere.

Der er efterhånden nok ikke mange, der ikke ved, hvor stort et udbytte et efterskoleår giver. Om det er i 9. eller 10. klasse er oplevelsen af at være med i et fællesskab, der byder på mange oplevelser lige stor. På Stidsholt har man erfaring for, at venskaber indgået på et efterskoleår, i mange tilfælde varer hele livet igennem.

Samtidig er tilbagemeldinger fra gymnasier og tekniske skoler, at eleverne fra en efterskole er meget selvstændige og ikke har f.eks. problemer med at stille sig op foran en forsamling.

Med andre ord er man sportsinteresseret, og har lyst til at gå i skole og dyrke sin favoritidræt sammen med mange sportsinteresserede, så giver et ophold på Stidsholt mange positive ting med i bagagen.

Læs mere om skolens linjer her

Er du forhindret?

Så kan du måske besøge os på en af vores andre planlagte rundvisninger.

Se mere her

Ellers er du altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 98468033 eller på info@stidsholt.dk.

Så kan vi arrangere en rundvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op