Ledige stillinger

Barselsvikar med linjefag i fysik og matematik.

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt søger barselsvikar med linjefag i fysik og matematik.

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt blev grundlagt i 1931. Vi har en traditionsrig historie som efterskole. For ca. 15 år siden ændredes skolen til idrætsefterskole. P.t. har vi stor søgning inden for de 7 linjer: Fodbold, håndbold, badminton, svømning, fitness, golf og esport. Stidsholt har fokus på udvikling af unge menneskers personlige, faglige og sociale kompetencer. De bærende værdier på skolen er udvikling, fællesskab, sundhed samt tillid og ansvar. Eleverne er i centrum for enhver ansat.

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt er i rivende udvikling, og i år mangler vi en barselsvikar, der kan dække fagene fysik og matematik. Udover at være en engageret naturfagslærer vil der helt sikkert være andre opgaver eller interesserer, du som lærer kan byde ind med, og netop dette vil vi også gerne høre mere om.

Det er vigtigt, at du brænder for relationsarbejdet i dit virke, da du også vil være kontaktlærer, hvor du har et særligt ansvar i forhold til at sikre netop denne elevgruppes trivsel og udvikling. I efterskolens hverdag vil du skulle indgå i skolens almindelige vagtsystem med weekend- og aftenvagter.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende undervisningsmiljø med en masse gode og entusiastiske kolleger, en helhedsorienteret måde at tænke skole på samt en særdeles varieret og inspirerende arbejdsdag, hvor du selv er med til at planlægge.

Ansøgningen skal være os i hænde senest: 25. april.

Ansøgningen sendes til info@stidsholt.dk 

Samtaler forventes afholdt i uge 18.

Ansættelse sker pr. 1. august 2022

Yderligere information hos forstander Andreas Larsen 5180 7022

 

Aflønning efter gældende overenskomst mellem Frie Skolers Lærerforening og Finansministeriet.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op