Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Boglig efterskole

Stidsholt er en boglig efterskole med fokus på at udvikle dig både sportsligt, fagligt og ikke mindst personligt. I undervisningen arbejdes der ud fra de samme mål, som gælder i folkeskolen. Det betyder, at vi også tilbyder folkeskolens afgangsprøver i 9. og 10. klasse. Der er mødepligt til undervisningen.

 

Obligatoriske fag i 9. klasse:

Dansk, engelsk, tysk, matematik, fysik/kemi, geografi, biologi, historie, samfundsfag, kristendom og idræt.

Obligatoriske fag i 10. klasse:

Dansk, engelsk, matematik. Tysk og fysik er tilvalgsfag.

Stidsholt – en boglig efterskole i Jylland

Der findes et utal af forskellige efterskoler i Danmark, heriblandt flere boglige efterskoler i Jylland. Og med det sagt er det vigtigt, at du finder den skole, der passer bedst til dig. De enkelte efterskoler vælger, hvordan de vil sammensætte deres skolegang, og det er op til dig at vælge den skole, der kan udvikle dig bedst muligt.

Et efterskoleophold skal ikke være ren afslapning. Det skal handle om faglig og personlig fordybelse, så du kan se tilbage på dit efterskoleophold som en periode i dit liv, der har været med til at forme dig. Derfor skal du selvfølgelig vælge en boglig efterskole, der kombineret med tiltalende linjefag og et fantastisk sammenhold, giver dig hele pakken. Alt det får du hos Stidsholt.

 

Boglige efterskoler – hvad dækker det over?

Og hvad er en boglig efterskole så? Det er egentlig meget simpelt: Boglige efterskoler underviser i de samme fag som en almindelig efterskole. Forskellen er blot, at vi på Stidsholt kombinerer dine faglige timer med timer i dine linjefag, som her på skolen vil være en sportsgren. Det være sig fodbold, håndbold, fitness, e-sport eller noget helt andet – tag et kig på vores muligheder for linjefag.

Selvom du er bidt af en gal sportsmand, skal den boglige del stadig vægtes højt. Vi vil vove at påstå, at ingen nogensinde vil fortryde, at de har prioriteret at lære noget – om det så er faglige eller sportslige kompetencer. En skarp hjerne bidrager til din sundhed på samme måde som en veltrænet krop. Det tror vi på her på Stidsholt, og derfor er vi selvfølgelig både en sportslig og boglig efterskole.

 

Kombinér faglig og sportslig udvikling på en boglig efterskole

Når du er færdig med dit 9. klasses eller 10. klasses efterskoleophold her hos os, ser vi gerne, at du har gennemgået en udvikling både fagligt og sportsligt, men faktisk også menneskeligt.

Fordi vi er en boglig efterskole, vil vi altid opfordre vores elever til at studere hårdt for at lære noget – ligesom vi også forventer, at I gør, hvad I kan for at udvikle jeres sportslige kompetencer.

Vælger du et ophold på Stidsholt Idrætsefterskole, vælger du både faglighed og sport – på lige plan. Vi tror på udviklingen af det hele menneske, og det vil du tydeligt mærke, når du begynder dit ophold her.

Vi er en sportslig og boglig efterskole, og det betyder også, at du afslutter dine fag på skolen på samme måde som ved en normal folkeskole. Vi vil gøre dig til en bedre atlet og en bedre studerende, så du er klædt på til det, du skal efter dit ophold hos os.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op