Valgfag

På Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt har vi mange forskelligartede valgfag – nogle er aktive, andre kalder på fordybelse.

Fælles for fagene er, at de er med til at bringe variation i hverdagen hos skolens elever.

Valgfag efterskole – hvad skal du gå efter?

Har du altid drømt om at komme på efterskole, men er du i tvivl om, hvilke valgfag du skal vælge?

Du vil skulle vælge valgfag på efterskolen, og det er selvfølgelig vigtigt, du ikke vælger et valgfag, du slet ikke har interesse for. Interesserer du dig meget for musik, skal du ikke vælge en sportsefterskole og omvendt.

Tænk dig derfor om, inden du begynder at lede – så bliver dit valg meget lettere og mere overskueligt. Stidsholt Idrætsefterskole er, som det ligger i navnet, en sportsefterskole, og den tradition har vi videreført i mange, mange år. Eleverne vælger os, fordi de gerne vil have sport som deres valgfag. Elsker du sport, skal du vælge det her på vores valgfag efterskole.

Stidsholt Idrætsefterskole – en efterskole med valgfag

Vi er en boglig efterskole, og det betyder, at vi tilbyder de samme faglige timer som dem, du er vant til fra folkeskolen. Det er vigtigt for os, at du udvikler dig både bogligt og sportsligt på dit ophold her hos os. Det boglige element kan du hverken til- eller fravælge – det er et must hos os.

Dog kan du frit vælge, hvilke valgfag der tiltaler dig. Mange vælger selvfølgelig en sport eller kombinationer af sportsgrene her hos os, men vi har også andre fag, der kalder på fordybelse. Det er eksempelvis valgfag som:

  • Mediefag
  • SoMe og markedsføring
  • Samfundsfag
  • Naturfag
  • Yoga
  • Hero Workout

Og mange, mange flere.

Tjek udvalget ud på vores hjemmeside, og lad dig blive inspireret til, hvad du kunne tænke dig for dit år her hos os.

Tænk på, at dine valgfag skal give dig kompetencer, du endnu ikke har. Men tænk også på, at du gerne må have en interesse for det enkelte fag på forhånd, så du ikke ender med at fortryde dit valg.

Valgfag på efterskole – vil du udvikle dine kompetencer?

Uanset hvad du vælger af valgfag på vores efterskole, lover vi, at vi har et kompetent træner- og lærerteam, der står klar til at tage fat i din udvikling. Vi forventer ikke, du har et bestemt niveau, når du starter her hos os. Vi forventer blot, at du tager ansvar for egen læring og er imødekommende over for de tiltag, vores kompetente undervisere kommer med.

Vi vælger vores undervisere og trænere med omhu – derfor tilbyder vi vores elever de bedste af de bedste, så din udvikling er sikret på valgfag efterskole.

Glæd dig til et ophold hos os – vi glæder os i hvert fald til at tage imod dig.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op