Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Golf på efterskole – for begyndere

Har du altid haft en nysgerrighed for golf, men aldrig haft chancen for at afprøve det? På Stidsholt efterskole tilbyder vi golf som valgfag – og det er din indgang til at udforske og mestre denne seje sportsgren. Uanset om du er helt ny eller allerede har kendskab til det grundlæggende i golf, tilbyder vores golf-efterskole en unik mulighed for at tage det første sving eller finpudse dine færdigheder. Glæd dig til en sjov og lærerig rejse, hvor smil og spilglæde er i højsædet.

Prøv kræfter med efterskolegolf

FORE! SLICE! DRAW! Yep, der er golf på dagsordenen. Et fag for dig, som har interesse for golf. Uanset om du er helt grøn indenfor golfverdenen eller allerede har prøvet kræfter med minigolf, er du velkommen til at prøve kræfter med dette valgfag. Du behøver ikke at have Tiger Woods tatoveret på din overarm eller være ekspert i golfens finesser – det vigtigste er din nysgerrighed og lysten til at fordybe dig i sporten. Så snør dine favoritsneakers og hop i dit udendørs træningstøj, for golfen venter og vi tør godt sige, at det bliver både sjovt, udfordrende og lærerigt! 

Det kan du glæde dig til på vores efterskole med golf

Vores golftræning kombinerer holdaktiviteter med individuelle øvelser, spil på Par-3 banen og et grundkursus i reglerne. Vi skaber et læringsmiljø, der er både sjovt og udfordrende, så du kan udvikle dine golfkompetencer på en støttende måde. Som kulmination på forløbet afholder vi en 9-hullers Texas Scramble-turnering på Dronninglund Golfbane, hvor du får mulighed for at anvende dine nyerhvervede færdigheder i en rigtig spilsituation. Vælg golf som valgfag på Stidsholt efterskole, og oplev glæden ved at udforske golfens verden, hvor smil og sjov er i centrum.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op