Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Efterskole med musik som valgfag

Er du vild med musik, og har du altid godt kunne tænke dig at spille på et instrument? Nu har du muligheden! Efterskoler og musik går ofte hånd i hånd – og det er naturligvis også tilfældet på Stidsholt. Vælger du musik på vores efterskole, får du rig mulighed for at prøve at lære at spille guitar, klaver, trommer, ukulele og mange flere typer instrumenter alt efter dine ønsker.

Det kan også være, at du allerede er en erfaren musiker – måske er du pianist, guitarist eller trommeslager – eller også hører du bare til blandt dem, som godt kan lide at beskæftige sig med musik og gerne tyer til at høre musik, så snart du kan. Er det tilfældet, så er valgfaget musik på Stidsholt efterskole noget for dig. I musik skal vi arbejde med forskellige sider af musikken, men vi tager udgangspunkt i netop det, du finder spændende. Du kommer til at indgå i sammenspil med andre, men du får også muligheden for at øve og dygtiggøre dig i et bestemt instrument, hvis du gerne vil det.

Dyk ned i en verden af musik på vores efterskole

På Stidsholt mener vi, at musik er en universel kunstform, der kan bringe glæde og fordybelse til enhver. Derfor tilbyder vi et spændende valgfag inden for musik, hvor du kan udforske din musikalske side, uanset om du allerede er en erfaren musiker eller begynder.

Har du nogensinde haft lyst til at lære at spille på et instrument? Vores musikvalgfag giver dig den perfekte mulighed for at udforske instrumenter som guitar, klaver, trommer, ukulele og meget mere. Uanset om du har en passion for at strække fingrene på guitarens strenge eller eksperimentere med rytmer på trommerne, er vores musikvalgfag skræddersyet til dig.

På Stidsholt er vi helt med på, at alle har deres unikke præferencer og interesser, når det kommer til musik. Derfor lægger vi vægt på at tilpasse vores musikundervisning til netop det, du som elev finder spændende. Vores dedikerede musiklærere vil hjælpe med at udforske forskellige aspekter af musikken, uanset om du er til klassisk, rock, pop eller noget helt andet.

Mulighed for både samspil og solo-udfoldelse

I musikvalgfaget på Stidsholt får du mulighed for både at indgå i spændende sammenspil med andre musikinteresserede elever – ofte ser vi, at disse sammenspil giver anledning til konstellation af bands og musikalske grupper, hvilket er til stor glæde for eleverne gennem deres efterskoleophold på Stidsholt. 

Til valgfaget i musik vil lærerne hjælpe dig med at fokusere på din solo-udfoldelse. Det kan være, at du ønsker at mestre et bestemt instrument eller gerne vil øve din sangteknik – så står vores erfarne musiklærere klar til at guide dig på din egen, personlige musikalske rejse.

Morgensang og musikalsk fællesskab

På vores efterskole har vi tradition for morgensang hver mandag og fredag. Her samles eleverne for at starte dagen med musik og fællessang. Og her har vores musikvalgfagselever selvfølgelig også mulighed for at bidrage til morgensangen og lade de øvrige elever få glæden af at opleve deres musikalske talent. 

Hvad end du drømmer om at forme akkorder, komponere sange eller bare vil have en sjov tid med musik, er vores musikvalgfag det perfekte sted for dig at udforske og udvikle dine musikalske færdigheder. Kom og vær med til at skabe musikalske minder på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op