Yoga

Et valgfag hvor alle kan deltage. Yoga handler ikke om at være bedst, det er ingen konkurrence eller at kunne præstere sit yderste. Men simpelthen bare om at være!

Teenageårene er en vigtig livsperiode med mange forandringer både fysisk og psykisk. Yoga har en positiv indvirkning på de indre organer samt de hormonproducerende kirtler. De stimuleres gennem de lette pres, som hver yogastilling giver kroppen, hvormed også blodcirkulationen forbedres. Yogaen er med til at opretholde en balance, som har en stor del at gøre med vores humør og emotionelle velbefindende.

På det rent kropslige plan styrkes muskler og led samtidig med, at man bliver mere smidig og at kropsforståelsen øges. Du lærer at fokusere indad. Her får du et frirum, hvor du kan finde og mærke din indre styrke.

Via Hatha – og Yin-yoga vil der være mange forskellige øvelser, meditations- og koncentrationsøvelser. Stillingerne holdes i længere tid, både for at træne kroppen og opøve udholdenhed og smidighed, men også for at lære sindet at fokusere i længere tid ad gangen.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op