10. klasse efterskole med fokus på idræt og faglighed

Stidsholt er en efterskole, med 10. klasse hvor vi har stort fokus på idræt og dine sportslige interesser. Som idrætsefterskole er vi alle sportsnørder på et eller andet plan, og det er det fællesskab, vi dyrker sammen. Det betyder dog ikke, at vi ikke også vægter boglighed højt. Det formår vi nemlig at balancere med din forkærlighed for idræt og sport, hvis du vælger 10. klasse på Stidsholt. 

Målrettet 10. klasse på efterskole tilpasset dig 

Er du på udkig efter en efterskole i Jylland med 10. klasse, hvor du kan få 10. klasses trin, der tager højde for dine sportsinteresser, hvad enten det er håndbold, fodbold, badminton eller noget andet? Så kan vi hos Stidsholt Idrætsefterskole sammensætte og målrette dit skoleår på den måde, at du selv vælger dit linjefag. Her kan du vælge mellem fodbold, badminton, svømning, håndbold, fitness, E-sport eller en kombination mellem to. 

Det giver dig mulighed for selv at præge din 10. klasse på efterskole mest mulig, så du får det bedste ud af dit skoleår på Stidsholt. Det giver både glade og ambitiøse elever. 

Masser af sport og aktivitet på 10. klasse efterskole – men plads til faglig fordybelse

Selvom vi har stort fokus på at udvikle dit talent inden for en bestemt idrætsgren, har vi også øjnene fast rettet mod at udvikle din faglighed som 10. klasse efterskole. Vores undervisning følger de samme krav til undervisningen i folkeskolen, så du kan være sikker på at blive godt fagligt rustet på 10. klassetrin. 

For på trods af at du selv har stor indflydelse på din skolegang her på Stidsholt, er der alligevel nogle obligatoriske fag, som du skal modtage undervisning i, og som du er forpligtet til at møde op til. Det gælder fag som dansk, engelsk matematik og idræt med idrætsteori. Som tilvalgsfag kan du vælge fysisk eller tysk – og du skal vælge minimum ét af dem. Vi tilbyder på samme måde som folkeskolerne afgangsprøven i 10. klasse. 

Vi bygger bro til ungdomsuddannelserne – 10. klasse efterskole

Som en boglig 10. klasse efterskole er vores ambitioner at bygge bro og klæde dig godt på til de mange forskellige ungdomsuddannelser, så du får den bedste start på dit videre uddannelsesforløb. Ud fra din uddannelsesplan får du mulighed for at snakke med en skolevejleder, der vejleder dig på bedst mulig vis, så du kan træffe den rigtige beslutning omkring din ungdomsuddannelse. 

Det gør vi gennem et såkaldt brobygningsforløb, der strækker sig over en uge. Her sørger vi for, at du får transport til og fra det brobygningssted, som du har valgt at se nærmere på i løbet af ugen. Ugen er i fremtidens tegn, og derfor skal du i forlængelse af den udarbejde en OSO-opgave (Obligatorisk Selvvalgt Opgave), som tager afsæt i din uddannelsesplan og de vejledningsaktiviteter, du har været igennem. Du får en karakter for din opgave – den står på dit endelige afgangsbevis. 

Efterskole i 10. klasse med dygtige undervisere

Her på Stidsholt Idrætsefterskole har vi din faglige og sportslige udvikling i fokus, og det har vi mange års erfaring med. Med en efterskole 10 klasse her er du derfor garanteret en træning, som udviklet af trænerteams, der ved, hvad de taler om.

Vi vælger nemlig kun dygtige trænere, der formår at tage udgangspunkt i dit niveau. Du udvikler dig sportsligt i samarbejde med din kompetente træner her på Stidsholt.

10. klasse på efterskole – dygtiggør dig, og bliv klar til at læse videre

Du kan vælge 10. klasse på efterskole, hvis du altid har drømt om at komme på efterskole. Men du kan også vælge et ophold hos os, fordi du trænger til at bruge et år mere på at dygtiggøre dig, så du bliver klar til en videregående uddannelse.

Det kan være meget sundt at komme væk fra den folkeskole, du måske har gået på hele dit liv, for at få en helt ny undervisning, der forhåbentligt giver dig mere blod på tanden til at læse videre.

Din skolegang er vigtig, og derfor får du selvfølgelig undervisning af den bedste lærerstab her på Stidsholt Idrætsefterskole.

Efterskole i jylland 10. klasse – Stidsholt er helt sikkert noget for dig

Der findes mange rigtig gode efterskoler i Danmark, men søger du en efterskole i Jylland 10. klasse, synes vi selvfølgelig, du skal tage et kig på, hvad vi har at tilbyde.

Hos Stidsholt har vi stolte traditioner forankret i sportens verden. Derfor skal du selvfølgelig vælge et ophold her hos os, hvis du interesserer dig for sport. Du kommer her til at bruge et år med andre sportsglade elever og undervisere, og vores erfaring er, at de bedste venskaber dannes ud fra fælles interesser.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op