Badminton

 Vil du spille badminton på efterskole?

Mener du, ligesom os, at badminton bare er verdens sjoveste og mest udfordrende spil – men også at badminton er et spil, der kræver meget selvdisciplin og træning, så se lige her:

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole har et tilbud om badminton på alle niveauer med højtuddannede trænere, der kender til gamet igennem masser af erfaring og mange år på topplan, både som spiller og træner.

Træningen på vores efterskole vil være tilrettelagt med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således alle kan få det optimale ud af træningen i løbet af skoleopholdet.

 

Kunne du tænke dig at blive en del af Stidsholts badmintonlinje?

Hvad består badminton på Stidsholt Idrætsefterskole af? Vores badmintonlinje er spækket med træning og fantastiske muligheder for at deltage i stævner og andre fede arrangementer. Der er plads til alle på linjen, uanset om du er helt ny eller spiller på elite – bare du selv er engageret!

 • 4 x træning i badminton om ugen
 • I løbet af året vil du udvikle dine evner som spiller i badminton både teknisk, taktisk, fysisk og psykisk
 • Vi har kompetente undervisere med uddannelse på højeste niveau under Badminton Danmark
 • Meget af træningen på skolen vil være individuelt tilrettelagt for at udvikle dig som badmintonspiller, men en del træningstid vil naturligvis også blive brugt på spiltræning
 • Badmintonlinjen deltager i 5-6 individuelle turneringer, enten afholdt på skolen eller som vi tager til i samlet flok.
 • Vi deltager også i stævner med andre efterskoler.
 • Der er mulighed for at deltage i yderligere individuelle turneringer
 • Gennem vores klub samarbejde med VEB’s badmintonliga hold skal vi se kampe på højeste niveau. Som et led i dette samarbejde vil der være mulighed for at deltage på træningen i VEB en gang om ugen. Dette aftales med skolens trænere.
 • Skadesforebyggende træning bl.a  i samarbejde med skolens fysioterapeut
 • Alle elever får træneruddannelsen fjerguiden.
 • Endvidere tager badmintonlinjens elever hjælpetrænerkursus 1 og 2.
 • Der er plads til alle – C-række såvel som Elite. Bare man er motiveret og engageret for at lære og udvikle sit badmintonspil
 • Når vi afholder stævner på skolen, kan man blive sat ind i Cup2000 systemet, der laver programmer til næsten alle stævner i Danmark.

Udstræk efter badminton træning

Badminton tak for kamp

Hvis du kommer engageret, motiveret, åben for nye input og yder en god arbejdsindsats, så garanterer vi, at du får et fantastisk udbytterigt badminton-år, hvor du udvikler dig til en bedre badmintonspiller.

Glæd dig også til at møde vores faste trænerteam

Thomas Røjkjær

Har den højeste træneruddannelse indenfor badminton og har i flere år undervist på træneruddannelsen under Badminton Danmark. I sin aktive karriere opnåede Thomas top-25 i verden, og er en af de få danskere, der kan prale af at have taget sæt fra selveste Lin Dan J. Dertil har han mere end 10 års erfaring fra Badmintonligaen, hvor han bl.a. har spillet på hold med både Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Thomas er en del af den daglige træning af badmintonlinjen.

Gitte Paulsen

Har også den højeste træneruddannelse indenfor badminton plus et hav af andre uddannelser, som eleverne nyder godt af. Som aktiv har hun tidligere selv spillet på landsholdsniveau med mange store titler i pokalskabet og en årelang og imponerende karriere i verdenstoppen. Gitte har efterfølgende været træner for mange nordjyske talenter som Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Gitte er en del af den daglige træning af badmintonlinjen.

Begge trænere har spillet størstedelen af deres badmintonliv i Triton Aalborg med små 400 førsteholdkampe tilsammen.

        Thomas Røjkjær