Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Badmintonefterskole

Kom på efterskole med badminton i Jylland

På Stidsholt efterskole har vi alt, hvad en badmintonspiller kunne ønske sig. Med et kompetent trænerteam og faciliteter, der gør det muligt at variere træningen, får du de bedste forudsætninger for at tage dit spil til næste niveau. Vælg Stidsholt som din badminton efterskole i Jylland.

Efterskole med badmintonlinje på alle niveauer

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt har et tilbud om badminton på alle niveauer med højtuddannede trænere, der på samme måde som en professionel træner kan gøre dig endnu bedre. Vores trænere kender til gamet igennem masser af erfaring og mange år på topplan, både som spillere og trænere. Du er derfor i de allerbedste hænder, når du vælger Stidsholt som din badminton efterskole.

Træningen på vores efterskole vil være tilrettelagt med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således at alle kan få det optimale ud af træningen i løbet af skoleopholdet. Vi kigger på dig og din udvikling samt hjælper og støtter dig i at blive en bedre spiller.

Den daglige træning på badmintonlinjen

Hvad består badminton på Stidsholt af? Vores badmintonlinje er spækket med træning og fantastiske muligheder for at deltage i stævner og andre fede arrangementer. Vi har 4 x fysisk træning i badminton om ugen, hvor du vil opleve følgende:

 • I løbet af året vil du udvikle dine evner som spiller i badminton både hvad angår teknik, taktik, fysik og psyke.
 • Vi har kompetente undervisere med uddannelse på højeste niveau under Badminton Danmark.
 • Meget af træningen på skolen vil være individuelt tilrettelagt for at udvikle dig som badmintonspiller, men en del træningstid vil naturligvis også blive brugt på spiltræning med andre spillere.
 • Badmintonlinjen deltager i 5-6 individuelle turneringer, som afholdes enten på skolen eller som vi tager til i samlet flok. Vi deltager også i stævner for at spille kampe med andre efterskoler, når muligheden byder sig.
 • Der er mulighed for at deltage i yderligere individuelle turneringer. Dem sørger man selv for.
 • Gennem vores klubsamarbejde med VEB’s badmintonligahold skal vi se kampe på højeste niveau. Som et led i dette samarbejde vil der være mulighed for at deltage på træningen i VEB en gang om ugen. Dette aftales med skolens trænere.
 • Skadesforebyggende træning bl.a i samarbejde med skolens fysioterapeut.
 • Alle elever får træneruddannelsen.
 • Endvidere tager badmintonlinjens elever hjælpetrænerkursus 1 og 2.
 • Der er plads til alle – C-række såvel som Elite. Bare man er motiveret og engageret for at lære og udvikle sit badmintonspil.
 • Hvis vi afvikler turneringer med kampe på skolen, kan man blive sat ind i TP systemet, der laver programmer til næsten alle turneringer i Danmark.

Udvikl dig som badmintonspiller

Hvis du kommer engageret, motiveret, åben for nye input og yder en god arbejdsindsats, så garanterer vi, at du får et fantastisk udbytterigt år på Stidsholt badminton efterskole, hvor du uden tvivl udvikler dig til en bedre badmintonspiller.

Trænerteam på Stidsholts Badmintonlinje

Anders Thomsen

Har været træner i over 20 år.

Har været med til at vinde EM, VM og OL.

Har aldrig kunnet hoppe over et badminton net, men som U-13 spiller havde jeg Gitte Paulsen som træner.

Gitte Paulsen

Som træner: Har forbundets højeste træneruddannelse, DIF diplomtræneruddannelse og “træneren som coach” uddannelse.

Har mere end 35 års erfaring som træner for alt lige fra begyndere til elitespillere i alle aldre. Lige pt bl.a. træner for SO landsholdet.Som aktiv: Har spillet på både ungdomslandshold og spillet lidt mere end 10 år på seniorlandsholdet, og har spillet i haller rundt i hele verden.

Thomas Røjkjær

Som træner: Har forbundets næst højeste træneruddannelse, og mere end 25 års erfaring som træner for alt ligefra begyndere til elitespillere i alle aldre.
Som aktiv: tidl. nr. 25 på verdensranglisten. Spillede i badmintonligaen i mere end 10 år og meget mere.
Har taget sæt fra den kinesiske legende Lin Dan, og kunne engang hoppe over nettet med samlede ben 🙂

Stidsholt badmintonefterskole – her udvikler du dit spil

Vil du gerne gå på en badmintonefterskole, kan du med fordel vælge Stidsholt, som har lange og stolte traditioner for netop badminton. Hvis du har en grundlæggende interesse for badminton, vil et ophold på Stidsholt Idrætsefterskole give dig mulighed for at udvikle dit spil og din træning både teknisk, taktisk og fysisk.

På Stidsholt badmintonlinje har vi mange træningstimer, stærkt sammenhold og et kompetent trænerteam.

Efterskole med badminton og et kompetent trænerteam

Du skal vælge en efterskole med badminton, hvis du synes, det kunne være sjovt at bruge meget af din tid på at udvikle dit spil.

På badmintonlinjen har vi årelang erfaring med, hvordan den rigtige træning sammensættes bedst muligt. Vi bestræber os på altid at være opdateret på de seneste tendenser inden for sporten, og derfor har vi også udvalgt nogle kompetente trænere, der kender kompleksiteten i badminton og har en finger på pulsen.

Badminton er ikke bare badminton. Og på en efterskole med badminton fokuseres der på forskellige dele af sporten på forskellige tidspunkter. Vores trænere er i stand til at se på den enkelte spillers forcer og svagheder og ud fra det sammensætte det helt rigtige træningsprogram. Du vil blive udfordret undervejs – men det bliver du kun en bedre badmintonspiller af.

Alle spillere har brug for noget forskelligt: Nogle skal arbejde med taktisk forståelse, andre med fysikken, mentale redskaber eller teknisk træning. Lad vores trænere om at vurdere det på bedste vis.

Badminton efterskole – få venner for livet

Vil man gerne gå på en badmintonefterskole, er det selvfølgelig ofte, fordi man ønsker at dykke ned i den specifikke sport. Men man vælger også en efterskole med badminton for at få et intensivt skoleforløb, hvor man får det bedste fra to verdener og oplever alt sammen med sine skolekammerater og lærerstab.

Stidsholt er for dig, der ønsker at udvikle dine sportsskills, men også for dig, der ønsker at danne et unikt fællesskab med venskaber for livet.

På en badmintonefterskole kommer du til at bruge meget tid med andre elever, som elsker sporten og nye udfordringer lige så meget som dig selv. Men du vil også få mulighed for at møde nye mennesker, som har helt andre interesser end dig selv. Du kommer samtidig til at lære dig selv at kende på en måde, som du aldrig har prøvet før, da du vil opleve, hvordan det er at stå mere på egne ben.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op