Badminton efterskole

Mener du, ligesom os, at badminton bare er verdens sjoveste og mest udfordrende spil – men også at badminton er et spil, der kræver meget selvdisciplin og træning, så se lige her:

Badminton på alle niveauer

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt har et tilbud om badminton på alle niveauer med højtuddannede trænere, der kender til gamet igennem masser af erfaring og mange år på topplan, både som spiller og træner.

Træningen på vores efterskole vil være tilrettelagt med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således alle kan få det optimale ud af træningen i løbet af skoleopholdet.

Den daglige træning på badmintonlinjen

Hvad består badminton på Stidsholt af? Vores badmintonlinje er spækket med træning og fantastiske muligheder for at deltage i stævner og andre fede arrangementer. 4 x træning i badminton om ugen.

 • I løbet af året vil du udvikle dine evner som spiller i badminton både teknisk, taktisk, fysisk og psykisk
 • Vi har kompetente undervisere med uddannelse på højeste niveau under Badminton Danmark
 • Meget af træningen på skolen vil være individuelt tilrettelagt for at udvikle dig som badmintonspiller, men en del træningstid vil naturligvis også blive brugt på spiltræning.
 • Badmintonlinjen deltager i 5-6 individuelle turneringer, enten afholdt på skolen eller som vi tager til i samlet flok. Vi deltager også i stævner med andre efterskoler.
 • Der er mulighed for at deltage i yderligere individuelle turneringer, dem sørger man selv for.
 • Gennem vores klubsamarbejde med VEB’s badmintonliga hold skal vi se kampe på højeste niveau. Som et led i dette samarbejde vil der være mulighed for at deltage på træningen i VEB en gang om ugen. Dette aftales med skolens trænere.
 • Skadesforebyggende træning bl.a i samarbejde med skolens fysioterapeut.
 • Alle elever får træneruddannelsen.
 • Endvidere tager badmintonlinjens elever hjælpetrænerkursus 1 og 2.
 • Der er plads til alle – C-række såvel som Elite. Bare man er motiveret og engageret for at lære og udvikle sit badmintonspil.
 • Hvis vi afvikler turneringer på skolen, kan man blive sat ind i TP systemet, der laver programmer til næsten alle turneringer i Danmark.

Udvikl dig som badmintonspiller

Hvis du kommer engageret, motiveret, åben for nye input og yder en god arbejdsindsats, så garanterer vi, at du får et fantastisk udbytterigt badminton-år, hvor du udvikler dig til en bedre badmintonspiller.

Trænerteam på Stidsholts Badmintonlinje

Gitte Paulsen

Thomas Røjkjær

Som træner: Har forbundets næst højeste træneruddannelse, og mere end 25 års erfaring som træner for alt ligefra begyndere til elitespillere i alle aldre.
Som aktiv: tidl. nr. 25 på verdensranglisten. Spillede i badmintonligaen i mere end 10 år og meget mere.
Fun fact: har taget sæt fra den kinesiske legende Lin Dan, og kunne engang hoppe over nettet med samlede ben 🙂

Badminton efterskole – her udvikler du dit spil

Vil du gerne gå på en badminton efterskole, kan du med fordel vælge Stidsholt, som har lange og stolte traditioner for netop badminton. Hvis du har grundlæggende interesse for badminton, vil et ophold på Stidsholt Idrætsefterskole give dig mulighed for at udvikle dit spil både teknisk, taktisk og fysisk.

På Stidsholt badmintonlinje har vi mange træningstimer, stærkt sammenhold og et kompetent trænerteam.

Efterskole med badminton og et kompetent trænerteam

Du skal vælge en efterskole med badminton, hvis du synes, det kunne være sjovt at bruge meget af din tid på at udvikle dit spil.

På badmintonlinjen har vi årelang erfaring med, hvordan den rigtige træning sammensættes bedst muligt. Vi bestræber os på altid at være opdateret på de seneste tendenser inden for sporten, og derfor har vi også udvalgt nogle kompetente trænere, der kender kompleksiteten i badminton.

Badminton er ikke bare badminton. Og på en efterskole med badminton fokuseres der på forskellige dele af sporten på forskellige tidspunkter. Vores trænere er i stand til at se på den enkelte spillers forcer og svagheder og ud fra det sammensætte det helt rigtige træningsprogram.

Nogle mangler taktisk forståelse, nogle skal arbejde med fysikken og andre med teknikken. Lad vores trænere om at vurdere det på bedste vis.

Badminton efterskole – få venner for livet

Vil man gerne gå på en badminton efterskole, er det selvfølgelig fordi, man ønsker at dykke ned i sporten. Men man vælger også en efterskole med badminton for at få en intensivt skoleforløb, hvor man oplever alt sammen med sine skolekammerater og lærerstab.

Stidsholt er for dig, der ønsker at udvikle dine sports-skills, men også for dig, der ønsker at danne venskaber for livet.

På en badminton efterskole kommer du til at bruge meget tid med nogle, som elsker sporten lige så meget som dig selv. Du kommer samtidig til at lære dig selv at kende på en måde, som du aldrig har prøvet før, da du vil opleve, hvordan det er at stå mere på egne ben.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op