Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Stidsholt

Stidsholt er en sportsefterskole for drenge og piger, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Der arbejdes ud fra en overbevisning om, at man for at kunne fungere i et demokratisk samfund, skal lære at tage ansvar for sig selv, sine medmennesker og fællesskabet. Fællesskabet er en vigtig faktor i hverdagen på skolen og derfor respekterer man hinandens forskelligheder.

På Stidsholt er der, som på alle andre skoler, nogle hovedregler som skal overholdes, for at få hverdagen til at fungere for både elever og lærere. Disse kan du læse mere om under Grundregler.

Økonomisk er der nogle forskellige muligheder for at få forskellig form for støtte til et skoleår. Der er den almindelige statslige elevstøtte, hvor beløbet vil blive beregnet ud fra forældrenes indkomst og er derfor et individuelt resultat, som vil afvige fra elev til elev. De økonomiske forhold kan du læse meget mere om under Økonomi.

Du kan læse meget mere om Stidsholt, regelsæt, økonomiske forhold m.m. i menuen til venstre.

Samarbejdspartnere

Samarbejde med AaB

AaB Akademiet har valgt fra sommeren 2021 at skifte samarbejdspartner på efterskoleområdet.
Efter at AaB Akademiet gennem en del år har haft et godt samarbejde med Aabybro Efterskole, bliver det fremover Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt i Sæby, der skal stille kombinationen af efterskole og drengeelitefodbold til rådighed for AaB’s akademispillere.

– Vi er utrolig glade og stolte af vores nye samarbejdsaftale med Nordjyllands Idrætsefterskole, der sikrer, at det er muligt at kombinere et efterskoleophold med at spille elitefodbold i AaB. Via denne aftale er det muligt at få det bedste fra to verdener: efterskolelivet og fodboldtilværelsen – uden at gå på kompromis med kvaliteten af begge arenaer og dermed opnå bedst mulig udvikling af den enkelte spiller såvel menneskeligt som fodboldmæssigt, udtaler AaB’s talentchef Anders Damgaard

Efterskoleforstander Andreas Ingerslev Larsen supplerer:

– Vi på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt er stolte over at have indgået et forpligtende samarbejde med AaB, der uden sammenligning er Nordjyllands største idrætsbrand.

– Med samarbejdet med AaB giver vi de dygtigste fodboldspillere muligheden for både at spille fodbold på højeste plan og gå på efterskole. Udover at de dygtigste fodboldspillere får denne unikke mulighed giver vi også alle fodboldspillere på NIS muligheden for at komme ud og prøve at træne på et af de bedste fodboldanlæg i Nordeuropa. Samarbejdet skulle meget gerne styrke vores brand som en idrætsefterskole, hvor der bliver taget godt hånd om alle; både dem der drømmer om en professionel karriere, og dem der dyrker fodbold fordi det er sjovt, siger Andreas Ingerslev Larsen.

aab_logo_originalt_3000x3000

Et måltid om dagen

Vi har indgået et partnerskab med Et måltid om dagen.

Et måltid om dagen er et nyt fællesskab, hvor vi sammen med andre virksomheder er med til at give hjemløse og socialt udsatte i Danmark et måltid mad hver dag.

Læs mere om projektet her.

Oplev Stidsholt på første hånd

Uanset om du søger efter et år på efterskole i 9. klasse eller 10. klasse, eller begge, er du velkommen til at opleve den unikke oplevelse, vi har at tilbyde. Ved at besøge os vil du også få mulighed for at få en fornemmelse af vores brede udvalg af linjefag.

 

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op