Fodbold

Badminton

Håndbold

Svømning

Fitness

E-sport

Linjefag

På Stidsholt er der fokus på personlig udvikling for den enkelte elev. Hverdagen er præget af, at opfattelsen er, at idrætten er en leg. En leg, hvor både fantasi, strategi, konkurrence, bevægelse, sundhed og fællesskab er vigtige og ligeværdige elementer.

Leder du efter en fitness efterskole? Eller en badminton efterskole? Eller en af de andre fantastiske linjer vi har? Hos os kan du vælge det DU ønsker, og stadigvæk være sammen med andre unge, der har både samme og andre interesser end dig selv.

Højt kvalificerede lærere

Du kan på Stidsholt vælge mellem forskellige linjefag. Du kan vælge mellem badminton, e-sport, fitness, fodbold, håndbold og svømning . Fælles for alle linjefag er, at skolen kan tilbyde højt kvalificerede lærere til hver linje. Lærerne i linjefagene har erhvervet sig en masse erfaring specifikt inden for det fag, som den pågældende lærer underviser i. Der er derfor rig mulighed for at udvikle sig i gennem skoleåret. Skolen forventer dog, at eleverne er i god fysisk form når de starter deres skoleår på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole. Ligeledes forventes det, at eleverne har viljen til at træne og udvikle sin fysiske form i løbet af skoleåret.

Vi går op i vores linjer og vores elever, derfor har vi de bedste medarbejdere, til at udvikle netop dine kompetencer, uanset hvilken linje du har valgt.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op