Svømning efterskole

Kunne du tænke dig at gå til svømning på efterskole?

Er du vild med svømning, og har du lyst til at gå på efterskole og opleve en anderledes hverdag? Så giver vi dig muligheden for at udvikle dit svømmetalent på vores efterskole.

NYT FRA SKOLEÅRET 2022-2023
Som 10. klasse har du mulighed for 6 ugentlige vandtræninger.

Professionel træning

Du vil blive trænet af en træner med stor svømmeerfaring både som tidligere elitesvømmer og som elitetræner.

Træningen i svømning vil blive tilrettelagt med henblik på at udvikle den enkelte, så at alle får det optimale ud af træningen i løbet af skoleåret.

Under efterskoleopholdet forventer vi, at du beholder dit klubtilhørsforhold til din hjemklub, da det giver mulighed for at deltage i stævner udenfor efterskoleregi.

Den daglige træning på svømmelinjen

  • 4 ugentlige træninger for 9. klasser
  • 6 ugentlige træninger for 10. klasser (fra skoleåret 22/23)
  • Fri afbenyttelse af svømmehallen i fritiden
  • Planlægning af dryland og styrketræning, i samarbejde med fysioterapeut som er tilstede 1 gang om ugen
  • Kompetente undervisere
  • Teknisk fokus på udvikling af dine evner som svømmer
  • 4 Svømmestævner med de øvrige elever på linjen
  • Deltagelse i regionsstævner
  • Input fra andre idrætsgrene sammen med de øvrige elever på skolen

Fordele

Som elev på Stidsholt er du i den heldige situation,at du har mulighed for at få rabat på svømmeshoppen Watery.dk. Her finder du et meget stort udvalg af svømmeudstyr og badetøj i alle de kendte mærker.

For at få oplyst din rabatkode skal du kontakte Kris på kris@stidsholt.dk.

Rabataftalen giver alle Stidsholt elever fast rabat på hele Watery.dk‘s udvalg året rundt.

Trænerteam på Stidsholts Svømmelinje

Kris Norup Kristensen

Som træner: Jeg har stor trænererfaring med svømning gennem tidligere trænerjobs og gennem egen erfaring som tidligere svømmer på højt niveau i Danmark. Derudover har jeg vundet medaljer i alle karat til danske mesterskaber, og jeg er tidligere NJM i 200 Butterfly.

Jeg elsker at undervise i svømning på alle niveauer, og jeg har mottoet: “kan du flyde, kan du også svømme.”

Fun fact: Har engang kunne hoppe fra startskammelen ud og røre vendeflaget.

God svømmeefterskole i Nordjylland

Det er slet ikke lige meget, hvilken efterskole du vælger. Elsker du at svømme, kan du med fordel vælge en svømme efterskole, der har stor erfaring i netop svømning som linjefag. Det har vi på Stidsholt, og derfor kan vi garantere dig et år, hvor du udvikler dig både på teknik, taktik og fysik. Du kommer ikke til at fortryde.

Vi er fysisk placeret i Nordjylland, så vi vil være det oplagte valg, hvis du selv bor i det jyske. På den måde kan du hurtigt komme hjem i weekenderne – også selvom mange af vores elever elsker at bruge deres weekender på vores efterskole.

Efterskole svømning – med udgangspunkt i den enkelte elev

Det betyder, at de hurtigt kan se, hvor dine styrker og svagheder er, og ud fra disse tilrettelægges et træningsskema, så du kan opnå store resultater på meget kort tid.

Vi går selvfølgelig ikke kun op i, at du skal udvikle dig mest muligt så hurtigt som muligt. Vi går op i, at din udvikling skal være sjov og lærerig på samme tid. Derudover betyder det meget for os, at vi er sammen om træningen, selvom svømning oftest er en individuel affære.

Se derfor frem til træninger med et stort fagligt og socialt indhold. Sådan gør vi på Stidsholt Idrætsefterskole.

Vi træner i vand og på land

Vælger du en efterskole med svømning som linjefag, indebærer det typisk, at du har erfaring med svømning hjemmefra. Uanset hvilken klub du kommer fra, samt hvilket niveau du svømmer på, vil du vide, at svømmetræning ikke altid foregår i vand.

Derfor lægger vi på Stidsholt svømme efterskole også vægt på både fysisk og taktisk træning, der ikke foregår i vand. Din fysik er ekstremt vigtig, når du skal udvikle dig som svømmer, og det samme er din taktiske tankegang.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt for os, at du får den rette kost. Der er mange forskellige sportslinjer på vores efterskole, og alle sportsgrene kræver en sund og nærende kost. Det sørger vi selvfølgelig for, så du kan opnå en optimal udvikling på dit skoleophold her hos os.

Efterskole med svømning – få venskaber for livet

Udover at udvikle dig som svømmer får du med en efterskole med svømning også venskaber, der i mange tilfælde bevares hele livet igennem.

Når du vælger et efterskoleophold, kommer du til at gå i klasse, træne og bo sammen med alle de andre elever, og det danner venskaber, du sjældent har oplevet før. Der er en grund til, at en svømme efterskole er yderst populært.

På Stidsholt Idrætsefterskole bliver du udviklet som menneske, som sportsudøver og som ven.
Leder du efter en efterskole med svømning, kan du trygt vælge os. Vi har undervist i svømning i mange år.

Vi glæder os til at tage imod dig på vores dejlige efterskole.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op