Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Svømning efterskole

Elsker du at svømme, kan du med fordel vælge en svømmeefterskole, der har stor erfaring i netop svømning som linjefag. Det har vi på Stidsholt, og derfor kan vi garantere dig et år, hvor du udvikler dig både på teknik, taktik og fysik.

Stidsholt Idrætsefterskole – Professionel træning på efterskole med svømning

Du vil blive trænet af en yderst kompetent og erfaren træner med stor svømmeerfaring både som tidligere elitesvømmer og som elitetræner. Du er derfor i de bedste hænder, når du vælger vores efterskole med svømning.

Træningen i svømning vil blive tilrettelagt med henblik på at udvikle den enkelte, så alle får det optimale ud af træningen i løbet af skoleåret. Du vil derfor opleve en mærkbar udvikling i løbet af skoleåret, og efter et års svømmetræning er du helt sikkert en markant bedre svømmer, end da året startede.

Under efterskoleopholdet forventer vi, at du beholder dit klubtilhørsforhold til din hjemklub, da det giver mulighed for at deltage i stævner udenfor efterskoleregi.

Den daglige træning på svømmelinjen

  • 4 ugentlige træninger for 9. klasser
  • 6 ugentlige træninger for 10. klasser
  • Fri afbenyttelse af svømmehallen i fritiden
  • Planlægning af dryland og styrketræning i samarbejde med en fysioterapeut, som er til stede 1 gang om ugen
  • Kompetente undervisere
  • Teknisk fokus på udvikling af dine evner som svømmer
  • 4 Svømmestævner med de øvrige elever på linjen
  • Deltagelse i regionsstævner
  • Input fra andre idrætsgrene sammen med de øvrige elever på skolen

Fordele ved svømning på Stidsholt

Som elev på Stidsholt er du i den heldige situation, at du har mulighed for at få rabat på svømmeshoppen Watery.dk. Her finder du et stort udvalg af svømmeudstyr og badetøj i alle de kendte mærker. Du finder næseklemmer, svømmefødder, svømmeure og meget mere til super gode priser.

For at få oplyst din rabatkode skal du kontakte Kris på kris@stidsholt.dk.

Rabataftalen giver alle Stidsholt elever fast rabat på hele Waterys udvalg året rundt.

Trænerteam på Stidsholts Svømmelinje

Kris Norup Kristensen

Som træner: Har stor trænererfaring gennem tidligere trænerjobs og egen erfaring som tidligere svømmer på højt niveau.

Elsker at undervise i svømning på alle niveauer.

Har mottoet:

“kan du flyde, kan du også svømme.”

 

Som Aktiv: Har vundet medaljer i alle karat til danske mesterskaber.

Er tidligere NJM i 200 Butterfly.

Har engang kunne hoppe fra startskammelen ud og røre vendeflaget.

God svømmeefterskole i Nordjylland

Som svømme efterskole er vi fysisk placeret i Sæby i Nordjylland, så vi vil være det oplagte valg, hvis du selv bor i det jyske. På den måde kan du hurtigt komme hjem i weekenderne – også selvom mange af vores elever elsker at bruge deres weekender på vores efterskole. Du er selvfølgelig meget velkommen på Stidsholt svømme efterskole, uanset hvor du bor.

Efterskole svømning – med udgangspunkt i den enkelte elev

Vores dygtige trænere har altid fokus på den enkelte elev og har stor erfaring med at udvikle netop dit potentiale. Det betyder, at de hurtigt kan se, hvor dine styrker og svagheder er, og ud fra disse tilrettelægges et træningsskema, så du kan opnå store resultater på meget kort tid.

Vi går selvfølgelig ikke kun op i, at have et målrettet træningsmiljø, hvor du skal udvikle dig mest muligt – for vi mener også, at udviklingen skal være sjov og lærerig på samme tid. Derudover betyder det meget for os, at vi er sammen om træningen, selvom svømning oftest er en individuel affære.

Se derfor frem til træninger med et stort fagligt og socialt indhold, hvor vi har det sjovt, mens vi udvikler os. Sådan gør vi på Stidsholt Idrætsefterskole.

Vi træner i vand og på land

Vælger du en efterskole med svømning som linjefag, indebærer det typisk, at du har erfaring med svømning hjemmefra. Uanset hvilken klub du kommer fra, samt hvilket niveau du svømmer på, vil du vide, at svømmetræning ikke altid foregår i vand.

Derfor lægger vi på Stidsholt svømmeefterskole også vægt på både fysisk og taktisk træning, der ikke foregår i vand. Din fysik er ekstremt vigtig, når du skal udvikle dig som svømmer, og det samme er din taktiske tankegang.

Også kosten spiller ind

Derudover er det selvfølgelig vigtigt for os, at du får den rette kost. Der er mange forskellige sportslinjer på vores efterskole, og alle sportsgrene kræver en sund og nærende kost. Det sørger vi selvfølgelig for, så du kan opnå en optimal udvikling på dit skoleophold her hos os.

Efterskole med svømning – få venskaber for livet

Ud over at udvikle dit talent som svømmer og bidrage til din personlige udvikling får du med en efterskole med svømning også en masse venskaber, der i mange tilfælde bevares hele livet igennem.

Når du vælger et efterskoleophold, kommer du til at gå i klasse, træne og bo sammen med alle de andre elever, og det danner venskaber, du sjældent har oplevet før. Der er en grund til, at en efterskole med svømning er yderst populær. På Stidsholt Idrætsefterskole bliver du udviklet som menneske, som sportsudøver og som ven.

Leder du efter en efterskole med svømning på alle niveauer, kan du trygt vælge os. Vi har undervist i sporten i mange år.

Vi glæder os til at tage imod dig på vores dejlige efterskole.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op