Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 
Drengefodboldlinjen
Pigefodboldlinjen
Målmandslinjen
AaB samarbejde

Fodboldefterskole

Drømmer du om et fedt efterskoleår, hvor du kan kombinere super fed og velkvalificeret fodboldtræning med masser af nye venskaber samtidig med, du tager 9. eller 10. klasse? Er du vild med fodbold? Elsker du at at træne for at udvikle dig til at blive en bedre fodboldspiller i et attraktivt træningsmiljø? Så vælg en fodboldefterskole i Jylland!

Har du tilmed et positivt sind og masser af gå-på mod og er en holdspiller? Ja, så skal du vælge Stidsholt fodboldefterskole!

Sammensæt selv din træning med efterskolefodbold

Vores fodboldlinje er for spillere på alle niveauer. Vi har plads til alle. Vi er både for de meget ambitiøse og meget dygtige fodboldspillere, men samtidigt har vi også stor interesse i at arbejde med de spillere, der tidligere ikke har spillet på et særligt højt niveau, men som stadig brænder for at træne og udvikle sig både individuelt og som holdspiller.

En efterskole med fodbold for alle

Bruger du meget af din fritid på at spille fodbold, og ønsker du at udvikle dit eget spil, samtidig med at du får venskaber, der kan vare hele livet?

En fodboldefterskole er i så fald et rigtig godt bud på, hvad du skal bruge et år af din uddannelse på. På Stidsholt Idrætsefterskole dyrker vi det gode sammenhold med udgangspunkt i den sportsgren, du vælger som linjefag.

Elsker du fodbold så meget, som vi gør, skal du vælge et ophold her. Vi tilbyder både efterskole for 9. klasse og 10. klasse, så her er rig mulighed for at vælge det forløb, der passer bedst til dig.

Har du et positivt sind, holdånd og en masse gå-på-mod, vil Stidsholt være efterskolen for dig. Her bliver du både udviklet som menneske, men også som fodboldspiller.

Hvor god skal man være for at gå på fodboldefterskole?

Noget af det, der er særligt vigtigt for os på Stidsholt, er, at du udvikler dit spil. Det er uanset, om du er vant til at spille fodbold på højt plan, eller du kommer fra en klub, der ikke har rangeret højt i tabellen.

Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du er nervøs for, om alle andre er bedre end dig. Vi ser gang på gang, at spillerne på vores hold udvikler sig – uanset udgangspunkt.

Vi er en efterskole med fodbold, og vores dygtige trænere er eksperter i at finde potentiale i alle spillere. Er du villig til at lægge en masse energi i din træning, vil du opdage, at der hurtigt sker tydelig fremdrift i dit spil

Fodboldefterskole i Jylland – her udvikler du dig

Vi har selvfølgelig håndplukket vores trænere til vores fodboldefterskole i Jylland. De har alle selv en fortid som aktive spillere og stor trænererfaring. Vi mener, at grobunden for den gode udvikling for spillerne hænger sammen med, hvor dygtige og kompetente trænerne er.

Derfor sørger vores trænere for at tage udgangspunkt i den enkelte spiller, samtidig med at de har øje for den enkeltes plads på holdet, så holdspillet også udvikles.

Stidsholt er en fodboldefterskole, der udvikler dig som individuel spiller og holdspiller.

Efterskole med fodbold på eliteplan

Stidsholt har igennem mange år bygget et rigtig godt fundament for den fodboldlinje, vi tilbyder vores elever. Vores træning er i konstant udvikling, og den udvikling kommer du til at mærke på din egen fodboldkrop. Vi siger, vi er en efterskole med fodbold på eliteplan, og det er vi kun, fordi vi altid orienterer os mod nye tiltag i fodboldverdenen.

Skal man spille fodbold på eliteplan, kan man ikke bare gøre det, man altid har gjort, og derfor leder vi altid efter nye teknikker, taktikker og fysiske måder at træne på, så vores spillere, trænere og fodboldhold bliver den bedste udgave af sig selv.

Fodboldtræning er ikke bare fodboldtræning

Uanset hvilken klub du kommer fra, ved du også, at fodboldtræning ikke bare er løb med en bold fra det ene mål til det andet. Det er meget mere, og derfor lægger vi stor vægt på at udvikle alle spillets facetter. Både for dig individuelt, men også på holdplan. Derfor kan vores træninger være inddelt efter forskellige pas.

Det er eksempelvis et pas for teknisk træning, taktisk træning og fysisk træning.

Teknisk træning

Vores tekniske træninger tager udgangspunkt i din tekniske udvikling, og det indebærer afleveringer, driblinger, boldkontrol, tacklinger, afslutninger, skudteknikker og positionering.

Vores dygtige trænere har sans for at se, hvor du som spiller kan finpudse din teknik, så derfor er der fokus på fremskridt hos den enkelte spiller.

Taktisk træning

Den taktiske træning på Stidsholt fodboldlinje tager udgangspunkt i vurderingsspil i både offensiven og defensiven. Her lægger vi vægt på kontrafase, forsvarstræning, returløb, angrebsspil og meget, meget mere.

Den taktiske træning tager både udgangspunkt i den enkelte spiller, men i høj grad også holdets kollektive spil. En uges taktiske træning kan også sagtens målrettes efter den næste modstander, vi skal møde i turneringen.

Fysisk træning

En ting er, om du er dygtig til at spille fodbold, men talent kan ikke bære spillet alene. Fodbold kræver en god fysik, så derfor har vi selvfølgelig også fokus på både styrketræning og skadesforebyggende træning.

Det kan sagtens være, der er nyt for dig, men frygt ej – det skal du hurtigt få lært. Her er vi igen så heldige at være omringet af kompetente trænere på vores fodboldefterskole, der ved, hvordan man træner sin fysik på bedst mulig vis.

Vælg en fodboldefterskole, fordi du elsker fodbold

Her på Stidsholt er der både fodboldlinjer for piger og drenge, og vi tilbyder sågar en målmandslinje, hvor du kan optimere dine målmands-skills med hjælp fra dygtige målmandstrænere.

Stidsholt er en fodboldefterskole for dig, der ønsker at udvikle dig individuelt og sammen med dit hold.

Vi ser frem til at tage imod dig!

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op