Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 
Drengefodboldlinjen
Pigefodboldlinjen
Målmandslinjen
AaB samarbejde

Fodbold efterskole

Drømmer du om et fedt efterskoleår, hvor du kan kombinere superfed og velkvalificeret fodboldtræning med masser af nye venskaber samtidig med, du tager 9. eller 10. klasse? Elsker du at træne for at udvikle dig til at blive en bedre fodboldspiller, og har du tilmed et positivt sind og masser af gå-på mod? Så skal du vælge Stidsholt fodbold efterskole i Jylland!

Sammensæt selv din træning med efterskolefodbold

Vores fodboldlinje er for spillere på alle niveauer. Vi har med andre ord plads til alle. Vi er både for de meget ambitiøse og meget dygtige fodboldspillere, der drømmer om at kunne dyrke elitefodbold på efterskole, men samtidigt har vi også stor interesse i at arbejde med de spillere, der tidligere ikke har spillet på et særligt højt niveau, men som stadig brænder for at træne og udvikle sig både individuelt og som holdspiller.

Fodbold efterskole i Jylland for alle

Bruger du meget af din fritid på at spille fodbold, og ønsker du at udvikle dit eget spil, samtidig med at du får venskaber, der kan vare hele livet? En fodbold efterskole er i så fald et rigtig godt bud på, hvad du skal bruge et år af din uddannelse på. På Stidsholt Idrætsefterskole dyrker vi det gode sammenhold med udgangspunkt i den sportsgren, du vælger som linjefag.

Elsker du fodbold så meget, som vi gør, skal du vælge et ophold her. Vi tilbyder både efterskole for 9. klasse og 10. klasse, så her er rig mulighed for at vælge det forløb, der passer bedst til dig. Har du et positivt sind, holdånd og en masse gå-på-mod, vil Stidsholt være efterskolen for dig. Her bliver du både udviklet som menneske, men også som fodboldspiller.

Hvor god skal man være for at gå på efterskole med fodbold?

Noget af det, der er særligt vigtigt for os på Stidsholt, er, at du udvikler dit spil. Det er uanset, om du er vant til at spille fodbold på højt plan, eller du kommer fra en klub, der ikke har rangeret højt i tabellen. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du er nervøs for, om alle andre er bedre end dig. Vi ser gang på gang, at spillerne på vores hold udvikler sig – uanset udgangspunkt.

Vi er en efterskole med fodbold – også for dem, der søger en efterskole med mulighed for at dyrke elitefodbold – og vores dygtige trænere er eksperter i at finde potentiale i alle spillere. Er du villig til at lægge en masse energi i din træning, vil du opdage, at der hurtigt sker tydelig fremdrift i dit spil

Fodbold efterskole i Jylland – her udvikler du dig

Vi har selvfølgelig håndplukket vores trænere til vores fodbold efterskole i Jylland. De har alle selv en fortid som aktive spillere og stor trænererfaring. Vi mener, at grobunden for den gode udvikling for spillerne hænger sammen med, hvor dygtige og kompetente trænerne er. Derfor sørger vores trænere for at tage udgangspunkt i den enkelte spiller, samtidig med at de har øje for den enkeltes plads på holdet, så holdspillet også udvikles. Stidsholt er en fodbold efterskole, der udvikler dig som individuel spiller og holdspiller.

Vælg Stidsholt, når du vil spille elitefodbold på efterskole

Stidsholt efterskole adskiller sig blandt andre efterskole med fodbold – vi betragter os nemlig som det ultimative valg for dem, der stræber efter at spille elitefodbold på efterskole. Vi tilbyder en fodboldlinje, der er skræddersyet til at imødekomme behovene hos både erfarne og ambitiøse fodboldspillere, og vi stræber konstant efter at løfte barren for træning på eliteplan. Vores erfarne trænere, der selv har en fortid som aktive spillere, bringer ikke kun teknisk ekspertise men også en passion for at udfolde og forme næste generation af fodboldtalenter.

Efterskole med fodbold på eliteplan

Stidsholt har igennem mange år bygget et rigtig godt fundament for den fodboldlinje, vi tilbyder vores elever. Vores træning er i konstant udvikling, og den udvikling kommer du til at mærke på din egen fodboldkrop. Vi siger, vi er en efterskole med fodbold på eliteplan, og det er vi kun, fordi vi altid orienterer os mod nye tiltag i fodboldverdenen.

Skal man spille fodbold på eliteplan, kan man ikke bare gøre det, man altid har gjort, og derfor leder vi altid efter nye teknikker, taktikker og fysiske måder at træne på, så vores spillere, trænere og fodboldhold bliver den bedste udgave af sig selv.

Fodboldtræning er ikke bare fodboldtræning

Uanset hvilken klub du kommer fra, ved du også, at fodboldtræning ikke bare er løb med en bold fra det ene mål til det andet. Det er meget mere, og derfor lægger vi stor vægt på at udvikle alle spillets facetter. Både for dig individuelt, men også på holdplan. Derfor kan vores træninger være inddelt efter forskellige pas. Der er eksempelvis et pas for teknisk træning, taktisk træning og fysisk træning.

Teknisk træning

Vores tekniske træninger tager udgangspunkt i din tekniske udvikling, og det indebærer afleveringer, driblinger, boldkontrol, tacklinger, afslutninger, skudteknikker og positionering. Vores dygtige trænere har sans for at se, hvor du som spiller kan finpudse din teknik, så derfor er der fokus på fremskridt hos den enkelte spiller.

Taktisk træning

Den taktiske træning på Stidsholt fodboldlinje tager udgangspunkt i vurderingsspil i både offensiven og defensiven. Her lægger vi vægt på kontrafase, forsvarstræning, returløb, angrebsspil og meget, meget mere.

Den taktiske træning indebærer både et fokus på den enkelte spiller, men i høj grad også holdets kollektive spil. En uges taktiske træning kan også sagtens målrettes efter den næste modstander, vi skal møde i turneringen.

Fysisk træning

En ting er, om du er dygtig til at spille fodbold, men talent kan ikke bære spillet alene. Fodbold kræver en god fysik, så derfor har vi selvfølgelig også fokus på både styrketræning og skadesforebyggende træning. Det kan sagtens være, der er nyt for dig, men frygt ej – det skal du hurtigt få lært. Her er vi igen så heldige at være omringet af kompetente trænere på vores fodbold efterskole, der ved, hvordan man træner sin fysik på bedst mulig vis.

Vælg en fodbold efterskole, fordi du elsker fodbold

Her på Stidsholt er der både fodboldlinjer for piger og drenge, og vi tilbyder sågar en målmandslinje, hvor du kan optimere dine målmands-skills med hjælp fra dygtige målmandstrænere. Stidsholt er en fodbold efterskole for dig, der ønsker at udvikle dig individuelt og sammen med dit hold.

Vi ser frem til at tage imod dig!

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op