Håndbold

Den bedste håndbold efterskole oplevelse

Synes du – ligesom os, at håndbold er verdens fedeste boldspil? Nyder du at yde dit bedste for at gøre holdet endnu bedre? Vil du have den bedste håndbold efterskole oplevelse og blive en bedre spiller?

Så er håndbold på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole lige noget for dig!

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole tilbyder håndbold med engagerede trænere, der kender spillet både på og udenfor banen efter mange år i håndboldverdenen, som enten træner eller spiller.

Træningen tilrettelægges med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således alle får det optimale ud af håndboldtræningen. Der er plads til alle på linjen, uanset om du er helt ny eller divisionsspiller – bare du selv er engageret – så får du den bedste efterskole håndbold oplevelse!

Se her hvordan du bliver elev på Stidsholts håndboldlinje

20160913_Stidsholt_0249

Håndbold efterskole træning

Vores 4 ugentlige træninger tilrettelægges af dygtige og kvalificerede trænere.

Vi fokuserer bl.a. på, at du, i samspil med motiverede og engagerede holdkammerater, udvikler dine tekniske og taktiske færdigheder.

Træningen tilrettelægges med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således alle får det optimale ud af håndboldtræningen. Der er plads til alle på linjen, uanset om du er helt ny eller divisionsspiller – bare du selv er engageret!

De 4 ugentlig træninger består af

  • Teknisk træning:

Afleveringer

Driblinger

Boldkontrol

Tacklinger

Parader

Finter

Skudvarianter

Afsæt

Faldteknik

Positionering til afslutning

  • Taktisk træning:

Vurderingsspil i angreb

Defensiv og offensiv forsvarstræning

Løbebaner kontrafase

Returløb

Angrebsåbninger

Presspil

  • Fysisk træning:

Stabilitetstræning

Bevægelighedstræning

Koordinationstræning

Styrketræning

Springtræning

Mulighed for individuelt tilpasset fysisk træningsprogram

Vi afholder personlige spillersamtaler i løbet af skoleåret, hvor vi vejleder og drøfter spillerens individuelle udvikling.

Vi samtræner regelmæssigt med Sæby HK U16

Kampe på Stidsholts håndboldlinie

Vi deltager i JHF turneringen med kampe, ligesom øvrige klubber. Vi har ofte hold i divisionsrækkerne, men vi har turneringshold til alle. Vores hjemmekampe ligger typisk på hverdage, og spilles i vores hal med god opbakning fra skolen elever.

Vi deltager i Nordjyske Mesterskaber for efterskoler med mulighed for at kvalificere os videre til DM.

Sommertræning på Stidsholt

Efter sæsonafslutning træner vi fortsat håndbold. Men eftersom håndbold stiller store krav til fysikken, så vi udnytter denne periode til alternativ og overførbar træning. Vi deltager i strandhåndboldstævne.

Og alt det andet….

Som elev på håndboldlinien deltager du i trænerkursus og dommerkursus. Du får mulighed for at træne med vores erfarne og kompetente gæstetræner Morten Arvidsson ca 1 gang om måneden. Og så har vi hvert år en suveræn linietur med godt socialt samvær og fed håndboldoplevelse. Sidste år gik linieturen til Flensburg, hvor vi så dem spille mod de evige rivaler fra Kiel.

På Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole giver vi dig muligheden for at arbejde med detaljerne: 4 ugentlige træninger, og i øvrigt fri adgang til hallen mange flere timer. Der er plads til alle, bare man er motiveret og engageret for at lære og udvikle sit håndboldspil. Vores trænere tilbyder masser af praktisk og teoretisk håndboldviden, som også er nyttig i senere i håndboldlivet efter et bragende godt efterskoleår.

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole giver dig alt du skal bruge for at blive en god håndboldspiller – nu mangler vi bare dig!

Se her hvordan du bliver elev på Stidsholts håndboldlinje

Trænerteam på håndboldlinjen

Kenneth Hedegaard

Kenneth har en mangeårig bred erfaring bag sig som håndboldtræner –  i de seneste år bl.a. som ungdomselite træner i EH Aalborg. Han er uddannet divisions træner i DHF. Håndbold er Kenneths helt store passion. Kombinationen med at arbejde målrettet med den enkelte spiller eller elev i de sociale arenaer, de bevæger sig i, og derved arbejde med mennesker, er det han brænder for.

 

Jesper Tang Thomsen

Jesper har undervist på Stidsholt siden 2008. Jesper er uddannet lærer og har linjefag bl.a. i idræt. Han har været håndboldtræner, siden han var 14 år. Han har taget en lang række trænerkurser og taget adskillige moduler af DHF’s træneruddannelse. Jesper er skolens mest rutinerede håndboldtræner – hans erfaring er koblet med interessen for udviklingen af den enkelte spiller som en del af holdet samt et aldrig svigtende vinderinstinkt.

Jesper træner på Stidsholts håndbold linje

Andreas Larsen

Andreas har i mange år været aktiv indenfor håndboldverdenen. Han har trænet på stort set alle niveauer, undervist på trænerkurser og skrevet bøger om håndboldtræning.

Håndbold træner Stidsholt Andreas Larsen

 

 

Håndbold DRENG      Håndbold PIGE