Fodbold

Badminton

Håndbold

Svømning

Fitness

E-sport

Håndbold

Den bedste håndbold efterskole oplevelse.

Synes du – ligesom os, at håndbold er verdens fedeste boldspil? Nyder du at yde dit bedste for at gøre holdet endnu bedre? Vil du have den bedste håndbold efterskole oplevelse og blive en bedre spiller? Så læse mere herunder.

Udvikl dig som håndboldspiller

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt tilbyder håndbold med engagerede trænere, der kender spillet både på og udenfor banen efter mange år i håndboldverdenen, som enten træner eller spiller.

Træningen tilrettelægges med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således alle får det optimale ud af håndboldtræningen. Der er plads til alle på linjen, uanset om du er helt ny eller divisionsspiller – bare du selv er engageret – så får du den bedste efterskole håndbold oplevelse!

Den daglige træning på håndboldlinjen

Vores 4 ugentlige træninger tilrettelægges af dygtige og kvalificerede trænere.

Vi fokuserer bl.a. på, at du, i samspil med motiverede og engagerede holdkammerater, udvikler dine tekniske og taktiske færdigheder.

Træningen tilrettelægges med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således alle får det optimale ud af håndboldtræningen. Der er plads til alle på linjen, uanset om du er helt ny eller divisionsspiller – bare du selv er engageret!

De 4 ugentlig træninger består af

Teknisk træning: Afleveringer, driblinger, boldkontrol, tacklinger, parader, finter, skudvarianter, afsæt, faldteknik og positionering til afslutning.

Taktisk træning: Vurderingsspil i angreb, defensiv og offensiv forsvarstræning, løbebaner kontrafase, returløb, angrebsåbninger og presspil.

Fysisk træning: Stabilitetstræning, Bevægelighedstræning, Koordinationstræning, Styrketræning, Springtræning samt mulighed for individuelt tilpasset fysisk træningsprogram.

Vi afholder personlige spillersamtaler i løbet af skoleåret, hvor vi vejleder og drøfter spillerens individuelle udvikling.

Kampe på Stidsholts håndboldlinie:

Vi deltager i JHF turneringen med kampe, ligesom øvrige klubber. Vi har ofte hold i divisionsrækkerne, men vi har turneringshold til alle. Vores hjemmekampe ligger typisk på hverdage, og spilles i vores hal med god opbakning fra skolen elever.

Vi deltager i Nordjyske Mesterskaber for efterskoler med mulighed for at kvalificere os videre til DM.

Sommertræning

Efter sæsonafslutning træner vi fortsat håndbold. Men eftersom håndbold stiller store krav til fysikken, så vil vi udnytter denne periode til alternativ og overførbar træning. Vi deltager i strandhåndboldstævne.

Trænerteam på Stidsholts Håndboldlinje

Kenneth Hedegaard

Jesper Tang Thomsen

Andreas Larsen

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op