Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Håndboldefterskole

Få den bedste oplevelse på håndboldefterskole.

Synes du – ligesom os – at håndbold er verdens fedeste boldspil? Nyder du at yde dit bedste for at gøre holdet endnu bedre? Vil du have den bedste håndboldefterskole-oplevelse og blive en bedre spiller? Så læse mere herunder.

Udvikl dig som håndboldspiller

Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt tilbyder håndbold med engagerede trænere, der kender spillet både på og udenfor banen efter mange år i håndboldverdenen som enten trænere eller spillere. De er derfor super kompetente og passionerede for sporten og ikke mindst for at lære fra sig.

Træningen tilrettelægges med henblik på at udvikle den enkelte spiller mest muligt uanset niveau, således alle får det optimale ud af håndboldtræningen. Der er plads til alle på linjen, uanset om du er helt ny eller divisionsspiller – bare du selv er engageret – så får du den bedste oplevelse! Vi lover dig, at du hele tiden bliver lidt bedre, end du var i går – og efter et år med efterskolehåndbold vil du uden tvivl kunne se og mærke din udvikling på håndboldbanen.

Den daglige træning på håndboldlinjen

De 4 ugentlige træninger består af:

 

Teknisk træning: Afleveringer, driblinger, boldkontrol, tacklinger, parader, finter, skudvarianter, afsæt, faldteknik og positionering til afslutning.

Taktisk træning: Vurderingsspil i angreb, defensiv og offensiv forsvarstræning, løbebaner, kontrafase, returløb, angrebsåbninger og presspil.

Fysisk træning: Stabilitetstræning, bevægelighedstræning, koordinationstræning, styrketræning, springtræning samt mulighed for individuelt tilpasset fysisk træningsprogram.

Vi afholder personlige spillersamtaler i løbet af skoleåret, hvor vi vejleder og drøfter spillerens individuelle udvikling. Her har du også mulighed for at give udtryk for dine ønsker og behov i træningen.

Vores 4 ugentlige træninger tilrettelægges af dygtige og kvalificerede trænere, som hele tiden har en finger på pulsen i forhold til, hvad der der rører sig i håndboldens verden.

Vi fokuserer bl.a. på, at du, i samspil med motiverede og engagerede holdkammerater, udvikler dine tekniske og taktiske færdigheder og dermed hele tiden bliver en lidt bedre håndboldspiller.

 

Kampe på Stidsholts håndboldlinje

Vi deltager i JHF-turneringen med kampe ligesom øvrige klubber. Vi har ofte hold i divisionsrækkerne, men vi har turneringshold til alle. Vores hjemmekampe ligger typisk på hverdage og spilles i vores hal med god opbakning fra skolens elever.

Vi deltager i Nordjyske Mesterskaber for efterskoler med mulighed for at kvalificere os videre til DM.

Sommertræning

Efter sæsonafslutning træner vi fortsat håndbold. Simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Eftersom håndbold stiller store krav til fysikken, vil vi udnytte denne periode til alternativ og overførbar træning. Det kan fx være styrketræning og løbetræning, som medvirker til, at du opretholder den gode form, du har trænet op til i efterskolehåndbold i løbet af året.

Vi deltager desuden i strandhåndboldstævne. Det plejer at være virkelig sjovt og udfordrende at spille på et helt anderledes underlag end de hårde gulve, vi kender fra håndboldhallen.

Trænerteam på Stidsholts Håndboldlinje

Asbjørn Madsen

Jeg har spillet håndbold på højeste niveau i både indland og udland.

Gennem årene har jeg lært en masse, som jeg nu glæder mig til at give videre.

For mig er håndbold først og fremmest at have det sjovt, samt at stræbe efter at blive bedre.

Jesper Tang Thomsen

Jeg har dedikeret 14 år af mit liv til håndbold, her på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt og det er stadig en af mine største passioner.

Jeg har en stor erfaring som træner, især når det kommer til ungdomshold.

Jeg nyder virkelig at se mine spillere vokse og udvikle sig både som atleter og mennesker.

Som træner har jeg en legende tilgang til håndbolden.

Jeg tror på at det er vigtigt at have en kreativ tilgang til udvikling, og at det er okay at eksperimentere og tænke ud af boksen.

Jeg mener også, at det er vigtigt at skabe en positiv og støttende atmosfære på holdet, så alle føler sig inkluderet og kan give deres bedste.

Jeppe Vad Højer

Elsker sporten og kan ikke lade være med at bruge min tid på den.

Været træner i adskillige år på forskellige ungdomshold. Målmandstræner igennem flere år i de klubber jeg har været i.

Har mere end 25 års erfaring med håndbold, og mange af dem som aktiv på 1. og 2. divisions niveau.

Har reddet skud fra Mads Mensah i en pokalkamp! 🙂

Kenneth Hedegaard

Uddannet DHF Divisionstræner

Har 18 års erfaring som håndbold træner. Har trænet på alle niveauer. Har trænet alt fra Liga seniordamer til U11 håndbold.

Træner i EH Aalborg, for 1.divisions damer og U19 pige liga.

Sportchef i EH Ungdom.

Har 10 træningspas og 3 kampe om ugen.

Brænder for håndbold og elsker at træne håndbold.

Håndboldefterskole – derfor skal du vælge Stidsholt

Der er nærmest ikke en by i Danmark, der ikke har en fornuftig håndboldhal. Det skyldes især, at håndbold i mange, mange år har været en yndet sport herhjemme og heldigvis stadig er det. Derfor bruger mange skolebørn deres fritid i hallen med en håndbold i hånden, hvorfor mange også vælger en håndboldefterskole, der kan udvikle deres spil.

Der findes mange efterskoler med håndbold i Danmark, og mange af dem har haft håndbold på programmet i mange år. Det har vi også på Stidsholt, og derfor har vi brugt mange år på at specialisere vores håndboldlinje, så vores elever får et skoleophold, der udvikler deres spil og deres person.

Vælg Stidsholt, fordi vi er eksperter i håndbold og sammenhold. Det bliver et ophold, du meget sent vil glemme.

Efterskoler med håndbold – venskaber for livet

På vores håndboldefterskole i Jylland udvikler du ikke blot dit spil – du danner også venskaber for livet. Vi tilbyder skoleforløb til både 9. og 10. klasses skoletrin, så du kan vælge det, der passer bedst for dig.

Mange af de elever, der har gået på vores håndboldefterskole, har udviklet deres håndboldspil, men faktisk ser vi også, at det er de tætte venskaber, der ofte sætter gang i den individuelle udvikling. Det er, fordi venskaber skaber stærk holdånd. Og den stærke holdånd er vigtig i alle håndboldspillets facetter.

På Stidsholt får du venskaber for livet.

Håndbold, hvor alle kan være med

Vi tilbyder elitehåndbold på skemaet, men du skal ikke være nervøs for, om dit eget niveau er højt nok til at være med. Vores udgangspunkt er ikke, at vi skal vinde alle de kampe, vi spiller – vores udgangspunkt er, at holdet og den enkelte spiller får en optimal udvikling, mens de går her.

Elsker du at tilbringe din tid i haller, og elsker du følelsen af at sætte dine fingre ned i bøtten med harpiks? Så skal du stærkt overveje et efterskoleophold på Stidsholt, hvor vi har opstillet de perfekte rammer for dit efterskoleophold.

Håndboldefterskole i Jylland – få et kompetent trænerteam

Beslutter du dig for at tage et ophold på en håndboldefterskole i Jylland, kan du på Stidsholt få et trænerteam, der er nøje udvalgt. En dygtig træner er nemlig noget af det vigtigste for din udvikling som spiller.

En dygtig træner skal kunne se dit potentiale og dine udfordringer. Ud fra disse skal han eller hun være i stand til at tilpasse træningen, så den fremmer din udvikling – om det så gælder fysisk, mental, taktisk eller teknisk træning.

En dygtig træner på en håndboldefterskole skal også sammensætte holdet, så de yder maksimalt. Det kan vores trænere på Stidsholt.

Noget at være sammen om

Håndbold er noget, vi samles om, og det dyrker vi her på Stidsholt. Du kommer ikke kun til at mærke sammenhold på dit håndboldhold, men på hele skolen. På tværs af hold og på tværs af sportsgrene.

Det er det, en efterskole kan.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op