Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Forældresamarbejde

Det er vigtigt, at der er en god kommunikation mellem hjem og skole. Det giver tryghed for både elev, forældre og skole. Familie er velkommen på skolen og mange dukker op til kampe og stævner. Det giver en hyggelig stemning.

Hver elev tilknyttes en kontaktlærer. Denne har en kontaktgruppe på ca. 10 elever. Kontaktgruppen mødes en gang om ugen. Kontaktlæreren er bindeleddet mellem hjem og skole.

I løbet af året er der mulighed for 3 skole/hjem samtaler.

Den første samtale er i slutningen af september. Det primære fokus er på det sociale og tilpasning til efterskolelivet. Samtalen afholdes af kontaktlæreren.

Den anden samtale er i slutningen af november. Her er det primære fokus på det boglige og uddannelsesplaner. Samtalen afholdes af 2 af elevens faglærere.

Den tredje samtale afholdes i januar. Den er tiltænkt elever, der er uafklarede mht. ungdomsuddannelse og faglige problemstillinger. Samtalen afholdes af 2 af elevens faglærere.

Den sidste weekend i september inviteres forældrene til at få en bid af efterskolelivet. Her inviteres til aktiviteter og forældresamtaler.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op