9. klasse efterskole med plads til sportslige udfoldelser

Leder du efter efterskoler i Jylland med 9. klasse? Stidsholt er en 9. klasse efterskole, som gør din 9. klasse til et begivenhedsrigt år med masser af sportsaktiviteter for dig med en passion for en bestemt idrætsgren. Som idrætsefterskole er vores hverdag bygget op omkring idéen om, at idræt er en leg. 

Det betyder, at der er plads til at pleje din interesse for en sportsgren på flere forskellige niveauer. Vores ambition er dog at udvikle dine kompetencer og dit talent inden for idræt i løbet af dit 9. klasses ophold på Stidsholt Idrætsefterskole. 

Vælg selv din sportslige retning på 9. klasse efterskole

Måske drømmer du om at blive den næste Mikkel Hansen eller Pernille Harder? Uanset hvor din sportslige interesse ligger, tilbyder vi gode muligheder for at drive dine ambitioner vidt. På vores 9. klasse efterskole kan du vælge mellem linjefagene fodbold, håndbold, fitness, svømning, badminton, E-sport eller en kombination, hvis du gerne vil pleje flere interesser. 

Det giver dig mulighed for at præge dit skoleår mest muligt, så du får et skoleophold, hvor du for alvor kan se din sportslige udvikling såvel som din personlige tage fart. 

9. klasse efterskole – Fagligheden er i fokus

På Stidsholts 9. klasse efterskole er der rig mulighed for at nørde teknik, taktik og meget mere inden for dit valgte linjefag. Men selvom vi er en idrætsefterskole, der samler unge ambitiøse sportsinteresserede, er vi også en boglig 9. klasse efterskole med fokus på din faglighed. 

På den måde står vi på to ben, så vi sikrer dig de bedste betingelser videre i livet fra din 9. klasse efterskole. 

Vi arbejder ud fra de samme mål som i folkeskolen. Og derfor har du i vid udstrækning frie rammer til at målrette dit skoleår præcis til dine interesser, men du skal også have nogle obligatoriske fag i 9. klasse – på samme måde som i folkeskolen. Du kommer derfor til at følge mødepligtig undervisning i dansk, engelsk, matematik, geografi, biologi, fysik/kemi, samfundsfag, historie, kristendom og idræt, mens tysk er et tilvalgsfag. 

Undervejs skriver du en projektopgave, som bedømmes med en karakter, der kommer til at fremgå på dit afgangsbevis. Ligesom i folkeskolen tilbydes du også 9. klasses afgangsprøve. 

Bliv klar til næste skridt efter 9. klasse på efterskole

Det kan være svært i 9. klasse at vide, hvad næste step i dit uddannelsesforløb skal være. Derfor er hver enkelt elev tilknyttet en skolevejleder, der gennem vejledende samtaler udarbejder en uddannelsesplan i samarbejde med dig. 

Vejlederen på vores 9. klasse efterskole hjælper med at finde erhvervspraktik efter dit ønske, og undervejs vil du tage del i vejledningsaktiviteter, der skal gøre dig klogere, hvorvidt du skal tage en 10. klasse eller fortsætte på en ungdomsuddannelse. 

Nyd fritid og samvær på din nye 9. klasse efterskole

Midt i de fysiske og faglige udfoldelser er der også rig mulighed for at pleje andre interesser og venskaber i fritiden. Her lægger vi vægt på at skabe de bedste rammer og faciliteter for at knytte bånd for livet med sjove aktiviteter om aftenerne og i weekenderne, hvis du vælger at blive på skolen sammen med dine kammerater der. 

Efterskole 9. klasse: Den rigtige kost er vigtig

Uden mad og drikke duer helten ikke, sådan lyder et populært ordsprog. Og det er vi helt enige i på Stidsholt. Vi vil dog gerne knytte en kommentar hertil, og den drejer sig om, at det helst skal være den rigtige kost.

Når man dagligt bruger mange timer på at træne sin sportsgren på en efterskole med 9. klasse, men også bruger mange timer på sin skolegang, kræver det en ordentligt mængde brændstof til både krop og hjerne. Derfor sørger vores køkken for, at vores elever altid får god, sund og nærende mad, der får hver og en til at præstere på alle plan.

Efterskole 9. klasse i Jylland – vælg Stidsholt, hvis du vil udvikles fagligt og sportsligt

Vælger du en efterskole 9. klasse i Jylland – nærmer bestemt Stidsholt – er du garanteret at udvikle dig både fagligt og sportsligt. På samme tid får du bred indsigt i, hvad kost og den rette planlægning af din tid kan betyde for denne udvikling.

Vi ser frem til at tage dig med på en rejse, du sent vil glemme.

Efterskole med 9. klasse – Få venskaber for livet

På Stidsholt Idrætsefterskole 9. klasse får du venskaber, der for mange holder hele livet igennem. Det er intenst at gå på efterskole, fordi du bruger al din tid med mange af de samme mennesker. På den måde kommer du hurtigt også ind på livet af disse mennesker, og det giver en fantastisk grobund for dybe venskaber.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op