Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 
Drengefodboldlinjen
Pigefodboldlinjen
Målmandslinjen
AaB samarbejde

Drengefodboldlinje

Er du vild med fodbold? Så er Stidsholts drengefodboldlinje lige noget for dig.

Efterskole med passion for fodbold

Elsker du at spille fodbold, og vil du udvikle dig til at blive en bedre fodboldspiller? Har du gå-på-mod og en positiv indstilling? Så skal du spille fodbold på Stidsholt.

Stidsholts fodboldlinje er for spillere på alle niveauer. Vi har plads til alle. Vi er både for de meget ambitiøse og meget dygtige fodboldspillere, men samtidigt har vi også stor interesse i at arbejde med de spillere, der tidligere ikke har spillet på et særligt højt niveau, men som dog stadig brænder for at træne og udvikle sig.

Den daglige træning på drengefodboldlinjen

8 lektioners varieret og veltilrettelagt fodboldtræning om ugen tilpasset dine forudsætninger. Trænerteamet er dygtige til at tilrettelægge træningen, så den rammer den enkelte spillers nærmeste udviklingszone.

Vi har fokus på fire træningsområder i løbet af hele skoleåret; teknisk, taktisk, fysisk og mentalt.

Teknisk: Driblinger/finter, vendinger, pasninger, første berøringer og indlæg/afslutninger.

Taktisk: Opbygningsspil, afslutningsspil, forsvarsspil, erobringsspil og omstillingsspil.

Fysisk: Konditionstræning, hurtighedstræning, springtræning, koordinationstræning, styrketræning og stabilitetstræning.

Mentalt/socialt: Gennem personlige samtaler i løbet af skoleåret både på og udenfor banen vejleder og rådgiver vi spillerne til at opnå sine personlige målsætninger.

Træningen foregår hovedsageligt udendørs. Enten på skolens tre fodboldbaner, eller på den nyanlagte kunstgræsbane i Skjold Sæby blot få kilometer fra skolen.

Vi styrketræner også i vores moderne fitnesscenter på skolen (som i øvrigt er til fri afbenyttelse i fritiden til selvtræning).

Hvert skoleår arrangeres et par foredrag og inspirations-træninger med dygtige gæstetrænere fra bl.a. Superliga-klubber.

Vintertræning

Om vinteren træner vi både udendørs på den nyanlagte kunstgræsbane i Skjold Sæby blot få kilometer fra skolen og indendørsfodbold/futsal i hallen.

Desuden opprioriteres styrketræningen om vinteren.

Kombi-mulighed

Hvis du synes skolens andre linjer OGSÅ lyder spændende, eller hvis du måske synes fire ugentlige fodboldtræninger er lidt for meget – SÅ KAN DU VÆLGE KOMBI.

Det betyder, at du fx. kan vælge at træne fodbold tre gange om ugen og så fast træne enten håndbold, badminton, fitness mm. som den 4. ugentlige træning.

Selvom du IKKE ønsker at vælge en KOMBI-linje, så kan du stadig blive oprettet som fx. håndboldspiller og i et vist omfang hjælpe på håndboldlinjen.

Trænerteam på Stidsholts Drengefodboldlinje

Jonas Petersen

Har været ansat på Stidsholts Fodboldlinje siden 2013.
Uddannet UEFA A-licens i 2015.
Uddannet UEFA A-ELITE Youth-licens i 2022.
Trænererfaring som Cheftræner for U15- og U17 Ligaen i AaB, samt diverse assistenttrænerroller på AaB Elitehold mellem U14 og U19 Ligaen siden 2016.
Hovedansvarlig for skolens nuværende ELITE-samarbejde med AaB.
Tidligere Børne/Ungdomskonsulent for Frederikshavn fi.

Kasper Kaptain

Uddannet DBU B-licenstræner
10 års trænererfaring
Tidligere elitetræner i Vendsyssel FF

Stefan Bechmann

Som aktiv: har spillet fodbold i 30 år. Stået på mål i alle årene i forskellige klubber og på forskellige niveauer. Har spillet i mesterrækken i ungdomsårene og spillet jyllandsserie og serie 2 i seniorårene.Som træner: har været ungdomstræner i flere år, samt været målmandstræner i 10 år. Har trænet både senior og ungdomsmålmænd. Er pt. Målmandstræner for FFI’s U15, 17 og 19 drenge.

Fysioterapeut

Skolen har fastansat en fysioterapeut, der vil være til rådighed for at assistere ved behandling af eventuelle skader og genoptræning. Hun har løbende aftenvagter, hvor der kan arbejde intenst med spillernes ekstra behov.

Fysioterapeuten arbejder tæt sammen med trænerteamet, således at alle spillere kan doseres bedst muligt efter et skadesforløb.

Der udarbejdes gerne styrke- og genoptræningsprogrammer til spillerne og giver i starten af skoleåret grundig vejledning af, hvordan man korrekt styrketræner i skolens moderne styrkerum.

Mette Hald

Uddannet fysioterapeut og fitnessinstruktør.

Holder selv meget af at træne, især i form af løb, spinning og styrketræning.

Har løbet flere halvmaraton end der kan tælles på to hænder og ét helt maraton.

Følg med i vores hverdag

Facebook

Instagram

Fællesskab

Udvikling

Sundhed

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op