Drengefodboldlinje

Er du vild med fodbold? Så er Stidsholts drengefodboldlinje lige noget for dig

Vil du spille fodbold et helt år på efterskole?

 

Elsker du at spille fodbold, og vil du udvikle dig til at blive en bedre fodboldspiller? Har du gå-på-mod og en positiv indstilling? Så skal du spille fodbold på Stidsholt.

Stidsholts fodboldlinje er for spillere på alle niveauer. Vi har plads til alle. Vi er både for de meget ambitiøse og meget dygtige fodboldspillere, men samtidigt har vi også stor interesse i at arbejde med de spillere, der tidligere ikke har spillet på et særligt højt niveau, men som dog stadig brænder for at træne og udvikle sig.

Piger, der gerne vil spille fodbold, skal vælge pigefodboldlinjen. Læs her!

Er du målmand, så skal du se nærmere på vores målmandslinje. Læs her!

Træningen på Stidsholts fodbolddrengelinje

8 lektioners varieret og veltilrettelagt fodboldtræning om ugen tilpasset dine forudsætninger. Trænerteamet er dygtige til at tilrettelægge træningen, så den rammer den enkelte spillers nærmeste udviklingszone.

Vi har fokus på fire træningsområder i løbet af hele skoleåret; teknisk, taktisk, fysisk og mentalt.

 • Teknisk: Driblinger/Finter, Vendinger, Pasninger, Første berøringer og indlæg/afslutninger.
 • Taktisk: Opbygningsspil, Afslutningsspil, Forsvarsspil, Erobringsspil og Omstillingsspil.
 • Fysisk: Konditions-træning, Hurtigheds-træning, Spring-træning, Koordinations-træning, Styrke-træning og Stabilitets-træning.
 • Mentalt/Socialt: Gennem personlige samtaler i løbet af skoleåret både på og udenfor banen vejleder og rådgiver vi spillerne til at opnå sine personlige målsætninger.

Træningen foregår hovedsageligt udendørs. Enten på skolens tre fodboldbaner, eller på den nyanlagte kunstgræsbane i Skjold Sæby blot få kilometer fra skolen.

Vi styrketræner også i vores moderne fitness-center på skolen (som i øvrigt er til fri afbenyttelse i fritiden til selvtræning).

Hvert skoleår arrangeres et par foredrag og inspirations-træninger med dygtige gæstetrænere fra bl.a. Superliga-klubber

Vintertræning

Om vinteren træner vi både udendørs på den nyanlagte kunstgræsbane i Skjold Sæby blot få kilometer fra skolen og indendørsfodbold/futsal i hallen.

Desuden opprioriteres styrketræningen om vinteren.

Vi samarbejder med Aalborg Futsalklub. I løbet af vinteren kommer deres dygtige trænere på besøg et par gange som gæstetrænere. 

Se video om futsal herunder

Kampe på Stidsholts fodbolddrengelinje

Vi deltager i DBU-klubturnering med 11- mands drengehold.

Desuden spiller vi stævner og kampe mod andre efterskoler, samt mod lokale klubhold. Vi deltager bl.a. i Nordjyske Mesterskaber for efterskoler, med mulighed for at kvalificere os videre til DM – både i udendørs og i indendørs fodbold.

I løbet af vinteren deltager vi ved diverse Futsal- og almindelig indefodbold-stævner.

Trænerteamet på Stidsholts fodbolddrengelinje

Vi er så heldige at råde over et særdeles kompetent fodboldtræner-team, der alle har deres daglige gang på AaB’s Elite-ungdomshold. Der er ikke mange øvrige efterskoler med så ambitiøse og højtuddannede fodboldtrænere.

Jonas Petersen

 • Uddannet UEFA A-trænerlicens i 2015
 • Nuværende assistent for AaB U17 Liga

Fodboldtræner Stidsholt Idrætsefterskole

Jim Holm Larsen

 • Uddannet DBU B-licenstræner i 2017
 • Uddannet DBU M1-målmandstræner i 2017
 • Nuværende assistenttræner for AaB U13 Liga
 • Træner på DBU Topcenter i Aalborg

Nana Mariegaad

 • DBU C1 træneruddannelse i 2018
 • Mangeårig og fortsat erfaring som fodboldspiller
 • DIF diplomuddannelse i teambuilding og projektledelse

Thomas Buus – Målmandstræner

 • Nuværende målmandstræner for AaB’s Elite-ungdomshold. Bl.a. U17 og U19 Liga.
 • Nuværende ELITE-ungdomsmålmandstræner i AaB
 • Chef for målmandstræningen for U17 og U19 Liga keeperne.
 • Ansvarlig for rekrutering og scouting af målmænd i hele Nordjylland for AaB’s ungdom.
 • Ansvarlig for de overordnede træningsplaner for AaB’s Elitemålmænd.
 • Diverse DBU målmandstræner uddannelser.

Målmandstræner på Stidsholt Thomas Buus

Fysioterapeut

Skolen har fastansat en fysioterapeut, der vil være til rådighed for at assistere ved behandling af eventuelle skader og genoptræning. Hun har løbende aftenvagter, hvor der kan arbejde intenst med spillernes ekstra behov.

Fysioterapeuten arbejder tæt sammen med trænerteamet, således at alle spillere kan doseres bedst muligt efter et skadesforløb.

Der udarbejdes gerne styrke- og genoptræningsprogrammer til spillerne og giver i starten af skoleåret grundig vejledning af,  hvordan man korrekt styrketræner i skolens moderne styrkerum.

Kombi-mulighed

Hvis du synes skolens andre linjer OGSÅ lyder spændende, eller hvis du måske synes fire ugentlige fodboldtræninger er lidt for meget – SÅ KAN DU VÆLGE KOMBI.

Det betyder, at du fx kan vælge at træne fodbold tre gange om ugen og så fast træne enten håndbold, badminton, fitness mm. som den 4. ugentlige træning.

Selvom du IKKE ønsker at vælge en KOMBI-linje, så kan du stadig blive oprettet som fx håndboldspiller og i et vist omfang hjælpe på håndboldlinjen.

Læs om Stidsholts øvrige linjer her

Spørgsmål?

Hvis du skulle have spørgsmål eller andre ønsker til, hvordan du gerne vil strukturere dine 4 ugentlige træninger, så kan du tage kontakt til trænerteamet eller kontoret. Eller naturligvis blot komme forbi skolen til en uforpligtende rundvisning og samtale.

Se rundvisningsdage her

Du er også velkommen til at bede skolens kontor om at en fodboldtræner kontakter dig over mail eller telefon – hvis det skulle have din interesse.