Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 
Drengefodboldlinjen
Pigefodboldlinjen
Målmandslinjen
AaB samarbejde

Efterskole med pigefodbold

Stidsholts pigefodboldlinje er for dig, der leder efter en efterskole med pigefodbold, hvor der er mulighed for at komme i god form både fysisk og psykisk. Med en kombination af teknisk, taktisk, fysisk og mental træning bliver du klædt på til at yde dit bedste på banen. Vores erfarne trænere hjælper dig med at opnå dit fulde potentiale.

Sammensæt din træning i pigefodbold på efterskole her

Pigefodbold er det fedeste på vores efterskole! Vi tilbyder dedikerede trænere, træningsfaciliteter i verdensklasse og muligheden for at udvikle færdigheder, styrke holdånd og skabe uforglemmelige øjeblikke på banen. Du kan selv være med til at sammensætte din træning inden for pigefodbold på Stidsholt efterskole ud fra nedenstående skema.

Ønsker du at kombinere fodbold med andre linjefag, her er 2 eksempler.

Pigefodbold på Stidsholt efterskole – den daglige træning

Træningen på Stidsholts pigefodboldlinje varetages af vores dygtige trænerteam.
Der trænes to gange om ugen. Vi har fire fokusområder til træningen i løbet af skoleåret; teknisk, taktisk, fysisk og ikke mindst mentaltræning.

Teknisk træning: Driblinger, finter, vendinger, pasninger, første berøringer og afslutninger.

Taktisk træning: Opbygningsspil, afslutningsspil, forsvarsspil, erobringsspil og omstillingsspil.

Fysisk træning: Konditionstræning, hurtighedstræning, springtræning, koordinationstræning, styrketræning og stabilitetstræning.

Mentalt og socialt på pigefodboldlinjen: I løbet af året afholdes individuelle samtaler på og udenfor banen, hvor trænerne er i dialog med den enkelte spiller for at opnå sine personlige mål.

Vi afholder spiller/træner-samtaler med alle spillerne 2-3 gange, hvor vi både snakker om trivsel på fodboldlinjen, men vi snakker også om hvilke tekniske, taktiske og fysiske udviklingsområder spillerne skal arbejde videre med at forbedre.

Trænerteamet er altid klar til at vejlede omkring træningsøvelser til selvtræning i fritiden, hvis man ønsker hjælp til dette.

Individet og fællesskabet er i fokus til pigefodbold på Stidsholt

Som efterskole med pigefodbold prioriterer vi en del teknisk træning af individuelle færdigheder. Vi arbejder med specifik træning, hvor den enkelte spillers færdigheder er i højsædet. Som spiller er du selv med til at bestemme, hvilke færdighedsområder du ønsker at forbedre. Vi elsker at score mål, derfor laver vi også en masse seje skudtræningsøvelser. Derudover spiller vi også en masse kampspil, hvor vi har fokus på det holdtaktiske. Selvom vi fokuserer på at udvikle de individuelle færdigheder, prioriterer vi fællesskabet og det at have det sjovt enormt højt. Det er grundstenen for, at det bliver en god oplevelse at spille pigefodbold på efterskole.

Som pigefodboldspiller vælger man to yderligere træninger om ugen. Her kan man enten vælge 2 gange fitness, 2 gange pigehåndbold eller 2 gange fodboldtræning med drengene. Hvis der er andre ønsker til sammensætningen af træningen, vil vi prøve at være behjælpelige med at opfylde ønsket.

Læs mere om vores Fitnesslinje og Håndboldlinje.

Vintertræning på pigefodboldlinjen

Om vinteren træner vi både udendørs på Sæby Skjolds nyanlagte kunststofbane få kilometer væk fra skolen og indendørsfodbold/futsal i hallen. Desuden opprioriteres styrketræningen om vinteren – eller måske pigehåndbold eller fitness for piger.

Fede oplevelser med pigefodbold på efterskole

Ud over den veltilrettelagte træning af Stidsholts dygtige fodboldtrænere er der mange fede oplevelser på linjen.

  • Holdet deltager i turneringskampe
  • Spiller træningskampe mod andre lokale klubber og efterskoler
  • Deltager i Nordjysk Mesterskab for efterskoler i både udendørs- og indendørsfodbold
  • Deltager i Futsalstævner
  • Deltager i 2-3 linjeture med hele fodboldlinjen

 

Kort sagt: Der er utallige sjove og udfordrende oplevelser i vente. Så vælger du vores fodboldlinje for piger, kan du godt forberede dig på at skabe minder og opleve et vaskeægte fodboldeventyr.

Trænerteam på Stidsholts Pigefodboldlinje

Jonas Petersen

Har været ansat på Stidsholts Fodboldlinje siden 2013.
Uddannet UEFA A-licens i 2015.
Uddannet UEFA A-ELITE Youth-licens i 2022.
Trænererfaring som Cheftræner for U15- og U17 Ligaen i AaB, samt diverse assistenttrænerroller på AaB Elitehold mellem U14 og U19 Ligaen siden 2016.
Hovedansvarlig for skolens nuværende ELITE-samarbejde med AaB.
Tidligere Børne/Ungdomskonsulent for Frederikshavn fi.

Kasper Kaptain

Uddannet DBU B-licenstræner
10 års trænererfaring
Tidligere elitetræner i Vendsyssel FF

Olivia Hvid Jacobsen

Jeg har selv spillet fodbold i 20 år.
Hvor jeg har spillet mange forskellige positioner og på forskellige niveauer.
Jeg har tidligere været pigefodboldtræner og er i gang med at videreuddanne mig til DBU C-licenstræner.

Stefan Bechmann

Som aktiv: har spillet fodbold i 30 år. Stået på mål i alle årene i forskellige klubber og på forskellige niveauer. Har spillet i mesterrækken i ungdomsårene og spillet jyllandsserie og serie 2 i seniorårene.Som træner: har været ungdomstræner i flere år, samt været målmandstræner i 10 år. Har trænet både senior og ungdomsmålmænd. Er pt. Målmandstræner for FFI’s U15, 17 og 19 drenge.

Fysioterapeut tilknyttet pigefodbold på efterskolen

Skolen har en fastansat fysioterapeut, der vil være til rådighed for at assistere ved behandling af eventuelle skader og genoptræning. Hun har løbende aftenvagter, hvor der kan arbejdes intenst med spillernes ekstra behov. Fysioterapeuten arbejder tæt sammen med trænerteamet, således at alle spillere kan starte fodboldtræningen bedst muligt efter et skadesforløb.

Der udarbejdes gerne styrke- og genoptræningsprogrammer til spillerne og i starten af skoleåret får de grundig vejledning af, hvordan man styrketræner korrekt i skolens moderne styrkerum.

Mette Hald

Uddannet fysioterapeut og fitnessinstruktør.

Holder selv meget af at træne, især i form af løb, spinning og styrketræning.

Har løbet flere halvmaraton end der kan tælles på to hænder og ét helt maraton.

Følg med i vores hverdag

Facebook

Instagram

Fællesskab

Udvikling

Sundhed

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op