Golflinje på Stidsholt Efterskole

Er du en af dem, som bare vil spille golf så meget som muligt? Så har du en unik mulighed for at få et helt år, hvor du har den bedste mulighed for at dyrke din interesse. For på Stidsholt Efterskole har vi en hel linje, der er dedikeret til dig, der vil spille golf.

Bliv bedre til golf med et år på efterskole

Vores nye linje, som kører fra skoleåret 2021/2022, er baseret på et samarbejde med Dronninglund Golfklub. Dronninglund Golfklub har en af de bedste baner i Nordjylland, og her får du rig mulighed for at udvikle dit spil, mens du går på efterskole sammen med nogle, der har nøjagtig samme interesse som dig. Banen, som tæller 18 huller, er placeret i områdets naturlige terræn ved grænsen til Dronninglund Storskov. Det giver en udfordrende og givende bane, som gør, at du får de bedste forudsætninger for at forbedre dit spil, mens du går på efterskole med alt, hvad det indebærer.

Vi har de fysiske og pædagogiske rammer til at gøre dig til en bedre golfspiller

Banen hos Dronninglund Golfklub er tidligere kåret som den bedste golfbane i hele Nordjylland. Det er her, meget af vores træning foregår. Og træneren er heller ikke bare hvem som helst. Her har vi indgået et samarbejde med Casper Bruun, der er tidligere fuldtidsprofessionel golfspiller, PGA Professional hos Dronninglund Golfklub og har stor erfaring med at udvikle unge spillertalenter fra begyndere til elitesportsudøvere.

Hvad kræver det at komme på Golflinjen på Stidsholt Efterskole?

Er du helt ny og utrænet, er golflinjen på Stidsholt Efterskole ikke for dig. Derfor har vi indført nogle få adgangskrav, der skal sikre, at du er klar til et helt år på efterskole med masser af golf og gode oplevelser på programmet. Vi kræver derfor, at du har et officielt DGU-handicap, så vi ved, at du har spillet lidt før. Der er dog ingen krav om, at dit handicap skal have en bestemt niveau.

Sådan får du beregnet dit officielle golfhandicap, inden du skal på efterskole

Du kan kontakte din lokale golfklub for at få hjælp til at få beregnet dit handicap, hvis du ikke allerede har et. Det er vigtigt, at dit handicap administreres af en professionel golfklub, så handicappet officielt er gyldigt.

Har du lyst til at vide mere om golf på Stidsholt Efterskole?

Kan du se dig selv på golfbanen flere gange om ugen, samtidig med at du får et helt unikt skoleår med gode venskaber og masser af oplevelser for livet? Så er et år på golflinjen på Stidsholt helt sikkert det rigtige valg for dig. Har du spørgsmål til vores nye golflinje, er du eller dine forældre meget velkomne til at kontakte Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt pr. telefon eller via mail – så sørger vi for at fortælle dig alt, hvad du vil vide om programmet for det særlige skoleår.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op