Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Ledige pladser på Stidsholt Efterskole

Det er her på siden, du kan få et overblik over Stidsholt Efterskoles ledige pladser for de kommende skoleår på vores fem populære linjer.

Få et overblik over ledige pladser på efterskole

På Stidsholt har vi flere forskellige linjer, du kan vælge ud fra dine interesser. I oversigten ovenfor kan du se, om vi har ledige pladser på vores efterskole på linjerne fodbold, håndbold, fitness, badminton og svømning.

Oversigten viser ved hjælp af tre farver, hvilken status den enkelte linje har for hhv. drenge og piger samt for 9. og 10. klasse. Er linjen markeret med grøn, betyder det, at der stadig er ledige pladser. Er linjen markedet med gul, er der venteliste på. Og hvis linjen er rød, betyder det desværre, at alle pladser er optaget for det kommende skoleår. Der er stor efterspørgsel efter ledige efterskoler, så vi anbefaler, at du i god tid skriver dig op her. Er du i tvivl, om du skal vælge Stidsholt Efterskole? Så tilmeld dig en rundvisning og få et indblik i livet på vores efterskole.

 

Har du spørgsmål til vores efterskolepladser?

Har du spørgsmål til vores efterskolepladser, eller vil du gerne høre mere om vores linjer, vores kultur på Stidsholt og meget mere? Så er du velkommen til at kontakte os med alle dine spørgsmål. Du kan også med fordel besøge os til Efterskolernes Dag og få en fornemmelse af, om du skal have en af de ledige pladser på vores efterskole.

Vi prioriterer fællesskab, udvikling og sundhed. Vil du være en del af en efterskole, hvor du udvikler dig, prioriterer din sundhed og skaber venskaber for livet? Så skriv dig op til en af vores ledige efterskolepladser i dag!

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op