Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Ledige pladser på Stidsholt Efterskole

Er du klar til at tage dit næste skridt og få et efterskoleår fyldt med spændende oplevelser, fællesskab og personlig udvikling? Vi vil hellere end gerne kunne tage imod dig på Stidsholt eferskole! Vi er en populær skole, og derfor kan det være en god idé at sikre en plads i  god tid. Her på siden kan du få et overblik over vores ledige pladser for de kommende skoleår på vores fem populære linjer.

Få et overblik over ledige pladser på efterskole

På Stidsholt har vi flere forskellige linjer, du kan vælge ud fra dine interesser. I oversigten ovenfor kan du se, om vi har ledige pladser på vores efterskole på linjerne fodbold, håndbold, fitness, badminton og svømning.

Oversigten viser ved hjælp af tre farver, hvilken status den enkelte linje har for hhv. drenge og piger samt for 9. og 10. klasse. Er linjen markeret med grøn, betyder det, at der stadig er ledige pladser. Er linjen markedet med gul, er der venteliste på. Og hvis linjen er rød, betyder det desværre, at alle pladser er optaget for det kommende skoleår. Der er stor efterspørgsel efter ledige efterskoler, så vi anbefaler, at du i god tid skriver dig op som elev her. Er du i tvivl, om du skal vælge Stidsholt Efterskole? Så tilmeld dig en rundvisning og få et indblik i livet på vores efterskole.

Har du spørgsmål til vores efterskolepladser? 

Vil du høre mere om vores linjer, vores kultur på Stidsholt og meget mere? Så er du velkommen til at kontakte os med alle dine spørgsmål. Du kan også med fordel besøge os til Efterskolernes Dag og få en fornemmelse af, om du skal have en af de ledige pladser på vores efterskole. På Efterskolernes Dag kan du opleve skolens faciliteter, møde lærere og nuværende elever, og få et indblik i, hvordan hverdagen på Stidsholt ser ud. Det er en fantastisk mulighed for at stille spørgsmål og få en følelse af det unikke fællesskab, vi tilbyder.

Vil du være en del af en efterskole, hvor du udvikler dig, prioriterer din sundhed og skaber venskaber for livet? Bliv en del af Stidsholt-familien og få et skoleår fyldt med læring, sjov og uforglemmelige oplevelser. Start med at skrive dig op til en af vores ledige efterskolepladser i dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op