Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Sportsefterskole – tag del i et ambitiøst sportsfællesskab på Stidsholt

Vil du gerne kombinere efterskole og sport? Så er en sportsefterskole sikkert noget for dig! Her er der fokus på forskellige sportslinjer, så der er rig mulighed for, at du kan udvikle dine kompetencer inden for sporten og idrættens verden, mens du får et begivenhedsrigt og fagligt udviklende år.

Stidsholt er en af de bedste sportsefterskoler i Jylland – ja, endda i hele Danmark. Kom og vær med!

Vælg den sport, der interesserer dig på din sportsefterskole

På Stidsholt sportsefterskole er det helt op til dig, hvilken sportslinje du vil gå på. Vi tilbyder linjer med badminton, håndbold, fodbold, fitness, svømning eller en kombination af to linjer. Mindst fire gange om ugen træner du fokuseret i dit linjefag. Det giver mulighed for at møde ligesindede, der er lige så vilde med en sportsgren, som du er. Sammen kan I drive jeres ambitioner vidt og bredt – og det øger motivationen hos alle på vores sportsefterskole. Også selvom der skal være plads til hygge og andre sjove tiltag.

Fælles for alle vores linjefag er, at du bliver vejledt af dygtige undervisere med stor sportserfaring. Det, mener vi, er den bedste måde at drive og skubbe dig med sportsambitioner fremad. Du bliver derfor udfordret til det yderste i din efterskolesport – vores mål er nemlig, at du i løbet af dit efterskoleophold skal udvikle dig som ung sportsmand eller -kvinde.

Er du klar til et år med fysiske udfordringer på en sportsefterskole?

Vi tager alle vores elever seriøst, og vi dyrker hver enkelt elev og deres kompetencer. Det betyder også, at når du starter på Stidsholt sportsefterskole, har vi en forventning om, at du ønsker at komme i god fysisk form.

Vi forventer, at du har masser af gå-på-mod og viljestyrke til at træne og udvikle både fysik og kompetencer gennem et år med masser af udfordringer i din udvalgte efterskolesport. Sådan får vi det allerbedste ud af hinanden.

Idrætsefterskole i Jylland – med plads til alle

Selvom meget af hverdagen på Stidsholt er præget af seriøse og ambitiøse unge sportsinteresserede, der forsøger at drive deres sportsambitioner vidt, er vi også opmærksomme på, at sport og idræt skal føles som en leg.

Det skal være sjovt for dig at træne i din favoritsportsgren. Derfor gør vi os meget umage med hele tiden at udvikle undervisnings- og træningsformerne i linjefagene, så du altid bliver udfordret på ny. På den måde bliver det aldrig en sur pligt at møde op til dit fag.

På Stidsholt sportsefterskole gør vi også meget ud af, at der skal være plads til alle. Måske er du selv topambitiøs omkring din sportsgren og bruger et hav af timer på at øve teknik eller andet, mens andre har andre prioriteter og bruger lidt færre timer. Uanset hvad skal der være plads til alle, og det valg, den enkelte tager, skal respekteres. Kun på den måde får vi det allerbedste sammenhold på tværs af skolen. Vi vil gerne være den idrætsefterskole i Jylland, som du vælger at bruge dit 9.- eller 10.-klasseår på.

sportsefterskole

Sportsefterskole med kompetente trænere

En god efterskole med sport er selvfølgelig afhængig af, at det har et kompetent trænerteam, der kan tilrettelægge et træningsforløb, der både styrker dig og dit hold. Derfor går vi på Stidsholt op i at vælge vores trænere med omhu. Det er nemlig slet ikke ligegyldigt, om din træner er vant til at arbejde med både unge mennesker og den sport, du vælger at dyrke her. En god træner er i stand til at spotte dine styrker og svagheder med det samme og opbygge din træning herefter. På den måde kan vi næsten garantere, at du her bliver en bedre sportsudøver, end du var, da du startede på skolen.

Sportsefterskole i Jylland – ikke så langt hjemmefra

Når du skal vælge en sportsefterskole, skal du selvfølgelig vælge den, der tiltaler dig mest. Uanset hvor den ligger henne i Danmark. Med det sagt vil vi dog til hver en tid anbefale, at du tænker dig om, før du vælger. Bor du i Jylland, kan du med fordel vælge en efterskole med idræt i Jylland, hvor du har gode muligheder for nemt at komme hjem til din familie i weekenden.

På en efterskole er der selvfølgelig weekender, hvor du vælger at blive på skolen, men langt de fleste weekender bruger du hjemme ved din familie. Vælg derfor en sportsefterskole i Jylland, der ligger nogenlunde tæt på din egen bopæl. Det plejer de fleste at foretrække, når de undersøger mulighederne for en sportsefterskole.

Efterskole med sport – undersøg mulighederne på Stidsholt

Når du skal vælge en efterskole med sport, skal du selvfølgelig vælge den efterskole, der tilbyder de linjefag, du interesserer dig for. På Stidsholt har vi alt fra badminton og fitness til svømning. Her er noget for enhver smag.

Tænk på, at du skal bruge et helt år her – så du skal selvfølgelig være indstillet på at bruge meget tid på den sport, du har valgt. De fysiske udfordringer og den store holdånd, der hersker her på skolen, kommer til at forme dig gennem et helt år. Hos os får du et efterskoleår, du helt sikkert ikke kommer til at fortryde!

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op