Ledige stillinger

Drømmejob for fodboldnørden

 

AaB Akademiet og Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt (NIS) søger en fodboldunderviser, der brænder for at udvikle fodboldspillere.

NIS blev grundlagt i 1932. Vi har en traditionsrig historie som efterskole. For ca. 10 år siden ændredes skolen til Idrætsefterskole. Vi har p.t. stor søgning inden for de 7 linjer: Fodbold, håndbold, badminton, svømning, golf, fitness og E-sport. NIS har fokus på udvikling af unge menneskers personlige, faglige og sociale kompetencer. De bærende værdier på skolen er udvikling, fællesskab, sundhed samt tillid og ansvar. Eleverne er i centrum for enhver ansat.

Du vil som underviser på NIS hovedsageligt arbejde på fodboldlinjen. Desuden vil understøttende undervisning samt indgåelse i vagtordning (muligvis også) være en del af ansættelsen. NIS er beliggende 30 minutters kørsel fra AaB’s træningsanlæg, og en del af din ansættelse vil også indebære kørsel med spillere fra NIS til AaB til både træning og kamp.

På AaB Akademiet vil du fungere som U17 assistent, hvor du vil blive en del af AaB’s fællesskab, hvor din fornemmeste opgave er både at være sparringspartner for cheftræneren på U17 liga samt at bidrage til et optimalt udviklingsmiljø for spillerne i samarbejde med trænere og ledere omkring holdet samt andre trænere på AaB Akademiet.

Udover at være en underviser og træner, der brænder for fodbold, skal du være i stand til at rumme helheden for fodboldspillere både som træner på AaB akademiet og som underviser på NIS.

For at komme i betragtning til stillingen vil relevant fodboldtræneruddannelse (B eller A licens) eller anden erfaring med fodboldspillet være en stor fordel. Men allermest søger vi en person der via gode personlige egenskaber kan indgå i en stilling, hvor du både brænder for arbejdet på efterskolen og på AaB Akademiet.

Stillingen vil være en kombinationsstilling hvor ca. 50 – 60 procent vil være på skolen og resten vil være på AaB Akademiet. Stillingen er i første omgang en orlovsstilling med ansættelse frem til 24. juni 2022.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:
Talentchef i AaB: Anders Damgaard 21831939
Forstander på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt: Andreas Larsen 51807022

Ansøgningen skal sendes til: forstander@stidsholt.dk, der vil blive afholdt løbende samtaler til stillingen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op