Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Basketball på efterskole

Velkommen til valgfaget basketball på Stidsholt efterskole. Et fag for dig, som har interesse for basketball og gerne vil dygtiggøre dig inden for den fantastiske sport. Vores erfarne trænere hjælper dig til at udvikle dine evner og finde dine styrker på banen i samspil med resten af holdet.

 

Er efterskole med basketball noget for dig? Vælg basket som valgfag 

Du behøver ikke have spillet basket før eller nødvendigvis vide, hvem LeBron James, Kevin Durant, Zion Williamson eller Iffe Lundberg er. Du skal bare have lyst til at spille basketball under dit efterskoleophold – så skal vi nok hjælpe dig med at udvikle dine kompetencer på banen og viden om sporten.

Selve træningen består af holdtræning samt individuelle øvelser, som gerne skal lede hen mod en deltagelse i NM/DM for efterskoler. Træningen er derfor seriøs og målrettet, men der vil stadig blive taget hensyn til de enkelte spilleres niveau. I perioden op mod NM vil der også være mulighed for aftentræning, hvis dette skønnes nødvendigt, så I som hold får de bedste forudsætninger i turneringen. Undervejs i forløbet vil vi forsøge at arrangere træningskampe mod andre efterskoler og/eller nærliggende basketklubber, så I som hold får mulighed for at træne op til NM/DM for efterskoler og opnå jeres fulde potentiale. 

NM/DM i basketball for efterskoler

NM/DM i basketball for efterskoler er det, der motiverer mange elever, som vælger basketball som valgfag på Stidsholt efterskole. Den intensive træning, der er en integreret del af valgfaget, kulminerer i denne turnering – det er her, hvor alle de hårde træningstimer virkelig skal stå sin prøve, og her du får muligheden for at vise dine færdigheder og spille mod andre dygtige efterskolehold, alt imens du oplever suset ved at konkurrere foran et stort publikum.

At deltage i NM-/DM-turneringen er en sportslig udfordring og samtidig en enestående oplevelse, der vil bidrage til din personlige udvikling. Det kræver ikke kun teknisk dygtighed, men også samarbejde, strategisk tænkning og evnen til at håndtere konkurrencesituationer under pres – alt sammen elementer, som vi øver til træning, så du kan blive eminent til  basketball, mens du går på efterskole. Vælger du basketball på Stidsholt, er du sikret en rejse, hvor du vil blive udfordret på både det sportslige og personlige plan, og hvor du kan skabe minder for livet. Hvis basket har din interesse, er der ikke andet for, end at prøve vores basket-valgfag – det bliver fedt!

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op