Basketball på efterskole

Velkommen til valgfaget basketball på Stidsholt efterskole. Et fag for dig, som har interesse for basketball og gerne vil dygtiggøre dig inden for den fantastiske sport. Vores erfarne trænere hjælper dig til at udvikle dine evner og finde dine styrker på banen i samspil med resten af holdet.

 

Vælg basketball som valgfag på Stidsholt efterskole

Du behøver ikke have spillet basket før eller nødvendigvis vide, hvem LeBron James, Kevin Durant, Zion Williamson eller Iffe Lundberg er. Du skal bare have lyst til at spille basket – så skal vi nok hjælpe dig med at udvikle dine kompetencer på banen og viden om sporten.

Selve træningen består af holdtræning samt individuelle øvelser, som gerne skal lede hen mod en deltagelse i NM/DM for efterskoler. Træningen er derfor seriøs og målrettet, men der vil stadig blive taget hensyn til de enkelte spilleres niveau.

I perioden op mod NM vil der også være mulighed for aftentræning, hvis dette skønnes nødvendigt, så I som hold får de bedste forudsætninger i turneringen.

Undervejs i forløbet vil vi forsøge at arrangere træningskampe mod andre efterskoler og/eller nærliggende basketklubber, så I som hold får mulighed for at træne op til NM/DM for efterskoler og opnå jeres fulde potentiale.

 

NM/DM i basketball for efterskoler

Det er en stor motivation for mange af de elever, der vælger basket som valgfag på efterskolen, at den hårde træning munder ud i NM-/DM-turneringen for efterskoler. Det er her, jeres hårde arbejde skal stå sin prøve, og det er en kæmpe oplevelse at spille for et stort publikum og mod andre dygtige spillere.

Hvis du vælger basketball på Stidsholt efterskole er du sikker på at blive udfordret og udvikle dig på et sportsligt og personligt plan.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op