Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Klatring

Efterskoleklatring

Efterskoleklatring er et valgfag, der udvikler dig både fysisk og mentalt. Vi lover dig, at du kommer i berøring med nogle muskler, du ikke vidste, du havde. Og samtidig vil du også opleve, at en stor del af det at klatre handler om mental træning. Om at overvinde sig selv og turde at kravle helt til tops. 

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

 

Elsker du højder og spænding? Så vælg en efterskole med klatring

Elsker du højder og suset i maven, som det at hænge 10 meter oppe på en væg kan give? Så er dette valgfag lige noget for dig! Det kan også være, at du har det lidt stramt med højder, men så er det måske nu, du skal prøve at udfordre dig selv lidt. 😊

På dette valgfag skal vi klatre en hel masse. Vi benytter os af Klatrecentret, som findes i Ørtoft. Her har vi flere forskellige ting til rådighed, og vi skal prøve det hele. Nogle af de ting, som du kommer til at prøve, er:

  • Toprebsklatring
  • Bouldering
  • Sikring af andre klatrere
  • Jakobsstigen.

Er det helt nye begreber for dig? Bare rolig – vi skal nok guide dig. Efterskoleklatring er både for øvede og nybegyndere, og der er derfor god mulighed for at tilpasse udfordringerne til netop dit niveau. Inden året er omme, er du helt sikkert blevet meget mere fortrolig med alle disciplinerne inden for klatring.

 

Udfordr dig selv og dine grænser med efterskoleklatring

Vi skal have det sjovt, når vi klatrer. Men vi skal også dygtiggøre os og blive bedre, end vi var i går. Valgfaget har før deltaget i Dansk Klatreforbunds ”battle day” i bouldering. Det vil vi se, om kan lade sig gøre igen. Det er en fed mulighed for at give den ekstra meget gas og vise vores udvikling.

Hvis du gerne vil udfordre dig selv og dine grænser og samtidig dyrke en sjov og anderledes motionsform – så vælg efterskoleklatring på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op