Stidsholt - Idrætsefterskole i Nordjylland
 

Krea for piger

Har du lyst til at have et pusterum i en travl hverdag fyldt med idræt, er her muligheden for at være kreativ og hygge sammen med dine veninder.

Faget tager udgangspunkt i forskellige kreative moduler, men sikkert er det, at der kun er piger på dette hold.

Faget kan indeholde syning, hækling, strik, maling, papirkunst, arbejde i selvhærdende ler m.m. Det kan også være, at du hjemme har dit eget staffeli og vil fortsætte malerkunsten på efterskolen.

Vi kommer også til at lave smykker.

Du kan altså som elev være med til at sætte retningen på valgfaget. 

Krea på efterskole

På Stidsholt tror vi på, at kreativitet er en vigtig del af en balanceret skolegang. Hvis du søger et pusterum i en travl hverdag fyldt med idrætsaktiviteter og fordybning i skolebøgerne og godt kan lide at udforske din indre kunstneriske side, så er vores kea-valgfag det perfekte valg for dig. Her skaber vi et inspirerende og hyggeligt miljø, hvor piger kan udfolde deres kreativitet sammen med veninderne.

Vores krea-valgfag er skræddersyet til at imødekomme dine ønsker og interesser. Vi lægger vægt på at lytte til vores elever, og derfor er du med til at forme indholdet af faget. Uanset om det er en nyere ting, at du kan lide at sysle med krea-projekter eller allerede har en lang erfaring inden for kreative discipliner, er der plads til dig på vores krea-hold.

Rig mulighed for kreativ udfoldelse

På vores krea-valgfag kan du fordybe dig i en bred vifte af kreative aktiviteter. Vi tilbyder muligheden for at sy, hækle, strikke, male, arbejde med papirkunst og glaskunst. Hvis du allerede har dit eget staffeli og en passion for malerkunst, er du velkommen til at fortsætte din malerkunst her på skolen.

Udover de traditionelle kreative discipliner har vi som krea-efterskole også planer om at begynde at lave smykker. Dette giver dig mulighed for at designe dine egne smykker, der passer til din personlige stil. 

Dyrk din kreative side og vær med til at inspirere andre elever

Som elev på vores krea-valgfag er du med til at sætte retningen for hvilke krea-projekter vi prøver kræfter med og brænder du for en bestemt gren inden for krea- og hobbyarbejde, er der også plads til, at du kan undervise i og inspirere de øvrige elever på valgfaget til at udforske deres kreative potentiale med netop denne kreative hobby. Fokus for valgfaget er at skabe et inkluderende, kreativt fællesskab, hvor ideer og kreativitet blomstrer.

Kom og vær med til at dyrke kreativiteten og bliv en del af den hygge, der er forbundet med krea på efterskole.

Vil du vide mere?

Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op